Asuksen GeForce GTX 660 Ti nopeutui BIOS-päivityksellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Asuksen GeForce GTX 660 Ti nopeutui BIOS-päivityksellä
Asus on julkaissut GeForce GTX 660 Ti DirectCU II -sarjan näytönohjaimille ohjelmistopäivityksen, joka nostaa korttien suorituskykyä perusasetuksia käytettäessä sekä parantaa ylikellotuksesta saatuja hyötyjä.

BIOS-päivitys nostaa GPU Boost -toiminnon kellotaajuutta, mikä kasvattaa suorituskykyä kun korttia ajetaan perusasetuksilla. Lisäksi päivitys höllää kortin tehorajoituksia, mikä jättää enemmän liikkumavaraa kellottajien hyödynnettäväksi ja parantaa kortin vakautta korkeammilla kellotaajuuksilla. Asuksen mukaan päivitys parantaa korttien suorituskykyä jopa kahdeksan prosentin verran 3DMark 11 -testissä.

Uudet BIOS-imaget voi ladata Asuksen sivuilta, josta löytyvät myös tarkemmat ohjeet asentamiselle.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista