Valve palkkaa taas väkeä laiteprojektiin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Valve palkkaa taas väkeä laiteprojektiin
Valven työpaikkailmoitus antaa taas vihiä yhtiön aikeista siirtyä pelivalmistajasta ja myyjästä myös laitteistojen pariin. Ilmoituksen mukaan Valve on turhautunut kehityksen puutteeseen, joka vaivaa nykyisiä PC- ja Mac-alustoja. Sen vuoksi Valvella nähdään tarpeelliseksi ryhtyä korjaamaan ongelmia itse.

Työilmoituksen sanamuodot vaikuttaisivat viittaavan vahvasti Valven pyrkimyksiin ryhtyä kauppaamaan pelien lisäksi myös rautaa. "Me olemme turhautuneita nykyiseen innovaatioiden puutteeseen, joten me aiomme tehdä asialle jotain. Jopa perinteiset ohjauslaitteet kuten hiiri ja näppäimistö ovat säilyneet perusominaisuuksiltaan muuttumattomana vuosien ajan. Markkinoilla on selvästi tilausta paremmalle ja valmistajat jättävät käyttämättä paljon mahdollisuuksia hienojen käyttäjäkokemusten luomiseen", työpaikkailmoituksessa kuvaillaan Valven missiota.

Kevään mittaan Valven on kerrottu suunnittelevan omaa Steam Box -nimistä PC-rautaan perustuvaa pelilaitettaan, mutta aiemmin huhut ammuttiin alas pelkkinä tutkimus- ja tuotekehitysprojekteina. Puheet markkinoilla olevasta tyhjiöstä sekä toteamus ryhtymisestä toimintaan antaa ymmärtää, että tällä kertaa kyseessä olisi todellinen yritys kuluttajalaitteen rakentamiseen.


Alla pätkä työhakemuksesta:

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
https://americansupplements.org/oracle-leaf-gold-hemp/ 1 Uutta tietokonetta ostamassa
Langattomat nappikuulokkeet 2 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2177 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4775 Vapaata keskustelua
Kestävä puhelin hyvällä kameralla 10 Uutta puhelinta ostamassa
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 5 Uutta tietokonetta ostamassa
Finelite.org trackeri 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Finelite ovet auki 15 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Pelejä ilmaiseksi 57 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1115 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä