Samsung esitteli kannettavaa 2560x1440-resoluutiolla

Kirjoittaja Panu Roivas,

Samsung esitteli kannettavaa 2560x1440-resoluutiolla
Samsung esitteli IFA-messuilla pian julkaistavien tuotteiden lisäksi myös prototyyppikappaletta tulevasta 9-sarjan kannettavasta 2560x1440-resoluutiolla.

Tällä hetkellä ainoa markkinoilta löytyvä korkearesoluutioinen kannettava on Applen 15" Retina MacBook Pro 2880x1800-resoluutiolla. Se saa kuitenkin jatkossa seurakseen odotetun 13" Retina-mallin lisäksi myös Samsungin 9-sarjan kannettavan, johon yritys aikoo tuoda 2560x1440-resoluution paneelin.

Samsung esitteli prototyyppiä IFA-messuilla, mutta sitä ei välttämättä koskaan julkaista esitellyssä muodossa, vaan kyseessä saattoi olla lähinnä nykyinen 9-sarjan malli uudella näyttöpaneelilla. Samsung ei ole kertonut tarkempaa aikataulua milloin se aikoo julkaista kilpailijan Applen Retina-kannettaville.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista