Sonylta Xperia Tablet S Androidilla ja kapasitiivisella näppäimistöllä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Sonylta Xperia Tablet S Androidilla ja kapasitiivisella näppäimistöllä
Sony julkisti IFA 2012 -messuilla lisäystä myös sen tablet-mallistoon Xperia Tablet S:n muodossa. Uusi tablet-laite ottaa oppeja muun muassa Microsoftin Surfacesta tarjoamalla erillisen kapasitiivisen näppäimistön.

Sony Xperia Tablet S käyttää Android 4.0 -käyttöjärjestelmää, eikä 4.1-päivityksestä ole annettu vielä tietoja. Laite on roiskeenkestävä, ja sen kuoret ovat alumiinia. Sony tarjoaa oheislaitteena myös jo Microsoftin Surface-tabletin mukana esiteltyä suojakuorta, jossa on mukana kapasitiivinen näppäimistö. Sonyn mukaan laitetta voidaan käyttää myös Sonyn uusien älytelevisioiden kaukosäätimenä.

Sony Xperia Tablet S käyttää 9,4" 1280x800-resoluution paneelia ja Tegra 3 -järjestelmäpiiriä. Laite tulee myyntiin 399$ suositushintaan, ja kapasitiivisella näppäimistöllä varustettu suojakuori on saatavilla erikseen 99$ hintaan.

Päivitys: Sony on ilmoittanut Xperia Tablet S:n tulevan myyntiin Suomessa syyskuussa, alkaen 450€ 16 Gt Wi-Fi-versiosta. Tarjolle tulee myös 64 Gt versio sekä 16/64 Gt versiot 3G:llä.Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista