Sonylta Xperia Tablet S Androidilla ja kapasitiivisella näppäimistöllä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Sonylta Xperia Tablet S Androidilla ja kapasitiivisella näppäimistöllä
Sony julkisti IFA 2012 -messuilla lisäystä myös sen tablet-mallistoon Xperia Tablet S:n muodossa. Uusi tablet-laite ottaa oppeja muun muassa Microsoftin Surfacesta tarjoamalla erillisen kapasitiivisen näppäimistön.

Sony Xperia Tablet S käyttää Android 4.0 -käyttöjärjestelmää, eikä 4.1-päivityksestä ole annettu vielä tietoja. Laite on roiskeenkestävä, ja sen kuoret ovat alumiinia. Sony tarjoaa oheislaitteena myös jo Microsoftin Surface-tabletin mukana esiteltyä suojakuorta, jossa on mukana kapasitiivinen näppäimistö. Sonyn mukaan laitetta voidaan käyttää myös Sonyn uusien älytelevisioiden kaukosäätimenä.

Sony Xperia Tablet S käyttää 9,4" 1280x800-resoluution paneelia ja Tegra 3 -järjestelmäpiiriä. Laite tulee myyntiin 399$ suositushintaan, ja kapasitiivisella näppäimistöllä varustettu suojakuori on saatavilla erikseen 99$ hintaan.

Päivitys: Sony on ilmoittanut Xperia Tablet S:n tulevan myyntiin Suomessa syyskuussa, alkaen 450€ 16 Gt Wi-Fi-versiosta. Tarjolle tulee myös 64 Gt versio sekä 16/64 Gt versiot 3G:llä.Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
node.js prosessi (win8) ja monistuva Crwindowsclientservice.exe, onko virus ja mitä teen? 8 Virukset ja haittaohjelmat
Konepaketti toimistokäyttöön, 600€ 2 Uutta tietokonetta ostamassa
Hyvät tarjoukset-ketju 1083 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2133 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4483 Vapaata keskustelua
FinVip tili 75 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Data Talli 12 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Voiko häirikköviestejä estää? 10 Android -keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 36 PC:n pelit
Videoketju 348 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä