Asus esitteli Vivo Tab Windows 8 ja Windows RT -tabletit

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (3)

Asus esitteli Vivo Tab Windows 8 ja Windows RT -tabletit
Asus on esitellyt IFA 2012 -messujen myötä omat Windows 8 -tablet-laitteensa, joita yritys kutsuu Vivo Tab -nimellä.

Asus tuo markkinoille kaksi versiota Vivo Tabista, yhden Intelin Atom x86-suorittimella, ja toisen Nvidian Tegra 3 -järjestelmäpiirillä.

Asus Vivo Tab
on Intelin Atom-suorittimella varustettu versio Windows 8 -käyttöjärjestelmällä. Se on varustettu 11,6" 1366x768 Super IPS+ -näytöllä, ja tukee Wacomin stylusta. Painoa x86-tabletilla on 675 g, ja paksuutta 8,7 mm. Laitteessa on sisäänrakennettu NFC-tuki, sekä 8 megapikselin takakamera ja 2 megapikselin etukamera.Asus Vivo Tab RT on yrityksen ensimmäinen Windows RT -tabletti. Laite painaa vain 520 g ja sen paksuus on 8,3 mm, mikä tekee siitä yhden ohuimmista markkinoilla olevista tableteista 10" kokoluokassa. Laitteessa on 1366x768-resoluution Super IPS+ -näyttöpaneeli. Myös siitä löytyy samat NFC- ja kameraominaisuudet kuin x86-versiosta.
Molemmat laitteet tukevat Transformer-laitteista tuttua näppäimistötelakkaa, josta löytyy tasohiiri, USB-liitimiiä sekä lisäakku. Laitteiden hintaa tai tarkempaa saatavuutta ei ole vielä paljastettu.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

PJL78
PJL78
Molemmat laitteet vaikuttavat hyvältä, ehkä monille tulee jopa vaikeuksia valita kumman ottaa. Toisessa on etunsa, esim. mukana tulee vakiona Office ohjelmisto, kun taas toisessa on isompi näyttö ja enemmän yhteensopiva sovellusten kanssa.
Eriol
Eriol
Nähtäväksi jää miten hyvin Windows RT otetaan vastaan. Ne kun kilpailevat suoraan iPadia vastaan, joka on ominaisuuksiltaan vertaansa vailla omassa hintaluokassaan. Jos Windows RT -tabletit maksavat saman verran, pitää niiden olla laadussa vähintään samalla tasolla. x86-versio kelpaisi kyllä itselle sovellustuen puolesta.
PJL78
PJL78
On erittäin hyvä päätös Microsoftilta laittaa vakiona Office paketti RT-versioon, taitaa yksi harvoista syistä miksi joku sen valitsisi. Jos ei Windows 8 RT koneella paljoa muuta tee kuin office juttuja, pelailee kevyitä pelejä (korttipelejä vaikka) surffailee netissä, niin ihan riittävältä se vaikuttaa. Aika harva iPadin käyttäjä pädillänsä mitään oikeasti hyödyllistä tai raskasta hommaa tekee, jota ei voisi tehdä muilla laitteilla.

Uskon, että RT saa oman käyttäjäkuntansa ihmisistä, jotka haluavat pitkän akunkeston, surffata mökillänsä netissä, tehdä joitakin pieniä töitä etänä ja pelata välillä jotain. Oma äitini voisi olla jopa yksi RT:n käyttäjistä. Minulle se sopisi kakkoskoneeseen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Langattomat nappikuulokkeet 2 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2177 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4775 Vapaata keskustelua
Kestävä puhelin hyvällä kameralla 10 Uutta puhelinta ostamassa
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 5 Uutta tietokonetta ostamassa
Finelite.org trackeri 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Finelite ovet auki 15 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Pelejä ilmaiseksi 57 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1115 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 26 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä