Samsung esittelee pian Windows 8 -hybridin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Samsung esittelee pian Windows 8 -hybridin
Samsung aikoo esitellä Berliinin IFA-elekroniikkamessuilla uuteen Windows 8 -käyttöjärjestelmään perustuvan tabletin, joka on mahdollista muuntaa myös kannettavaksi tietokoneeksi erillisen näppäimistötelakan ansiosta.

Korealaisvalmistaja on ehättänyt nostattaa hypeä teaser-videolla, joka julkaistiin viime viikolla. Tulevaa julkistusta yhtiö avaa paremmin uudella Facebook-viestillään, jossa täsmennetään julkistuspaikka ja annetaan parempi kuva itse tuotteesta. Kyseessä saattaa olla Series 5 Hybrid -laite, jota yhtiö demosi jo aiemmin kesällä Computexissa.

Alla viimeviikkoinen teaser-video.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Raattis
Raattis
"Design is subject to change." Tarviiko jotain tuollaista oikeesti kertoa, kun näytetään nimettömän laitteen geneeristä, mustaa lasipintaa.

Kommentoi uutista