HTC aikoo kokeilla uudelleen onneaan täppärivalmistajana

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

HTC aikoo kokeilla uudelleen onneaan täppärivalmistajana
Älypuhelimistaan parhaiten tunnettu taiwanilainen HTC aikoo Digitimes-verkkosivuston mukaan julkaista vielä tämän vuoden aikana taulutietokoneen. Yhtiö esitteli vuosi sitten Flyer- ja Jetstream-tabletit, mutta niiden jälkeen yhtiöltä ei ole tablet-tietokoneita pahemmin näkynyt.

Käyttöjärjestelmävalinnoista Digitimes ei sano mitään, mutta vaihtoehdot rajoittuvat tällä hetkellä käytännössä Androidiin ja Windows 8:aan. Microsoft ei kelpuuttanut HTC:tä ohjelmiston kehittäjäkumppaniksi, minkä takia Googlen Android vaikuttaa todennäköisimmältä valinnalta. Yhtiö on muissakin tuotteissa tukeutunut Androidiin.

Digitimesin tietojen mukaan Googlen Nexus 7 -tabletin saama huomio sai HTC:n arvioimaan tablet-strategiaansa uudemman kerran. Google pyysi alun perin juuri HTC:tä taulutietokoneensa yhteistyökumppaniksi, mutta taiwanilaisvalmistaja hylkäsi tarjouksen.


Edellisen perusteella HTC suunnittelisi pientä, noin 7-tuumaista, taulutietokonetta, mutta 10-tuumainen malli ei ole myöskään mahdottomuus. Pikkutäppäreiden kategoriassa on luvassa kovaa kilpailua, sillä tiettävästi markkinajohtaja Applella on samankaltaisia suunnitelmia ja Amazoniltakin saatetaan nähdä syksyn aikana uudistettu Kindle Fire.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

xxwavx112
xxwavx112
Plussaa koska täppäri eikä taulutietokone.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle? 1 Kannettavat tietokoneet
Hauskat kuvat 5 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 97 Vapaata keskustelua
Biisiketju 5429 Vapaata keskustelua
Instagramin uudet ominaisuudet 14 Yleistä keskustelua kännyköistä
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 21 Laajakaistaliittymät
Pelejä ilmaiseksi 168 PC:n pelit
Ulefone Armor x7 pro 3 Android -keskustelu
Uutta pöytäkonetta ostamassa, hyvä käytetty tai mahd. uusi 40 Uutta tietokonetta ostamassa
Eka koneenkasaus lähestyy, miielipide setupista? 11 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä