AMD:n Vishera-työpöytäsuorittimista lisää tietoja

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:n Vishera-työpöytäsuorittimista lisää tietoja
Expreview-verkkosivusto on saanut käsiinsä dokumentin, joka paljastaa AMD:n tulevien työpöytäsuorittimien tarkempia tietoja.

Vishera-koodinimen alla kulkevat suorittimet käyttävät Bulldozer-arkkitehtuurista jatkokehiteltyjä Piledriver-ytimiä, joita käytetään myös osana Trinity APU-suorittimia. Ensimmäisenä tulossa on kolme FX-sarjan suoritinta: FX-4320, FX-6300 ja FX-8350.

FX-8350 on joukon nopein yksilö kahdeksalla ytimellä ja 4,2 GHz Turbo-kellotaajudella ja 125 W TDP-arvolla. Astetta alempana on FX-6400, jossa on 6 ydintä ja 4,1 GHz Turbo. FX-4320 on vuorostaan neljän ytimen suoritin, mutta sen kellotaajuus on sama kuin FX-8350:n, eli 4,2 GHz. 6- ja 4-ytimisten suorittimien TDP on 95W.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista