ATD: Apple julkistaa iPad minin uuden iPhonen jälkeen

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

ATD: Apple julkistaa iPad minin uuden iPhonen jälkeen
All Things D -teknologiasivuston useista lähteistä saamien tietojen mukaan Apple aikoo esitellä syksyn aikana uuden iPhonen sekä aiempaa pienemmän iPadin. Uusille laitteille on varattu omat julkistuspäivät, joten niitä ei tulla sivuston mukaan näkemään samassa tapahtumassa.

Erillisillä julkistustapahtumilla Apple varmistaa sen, ettei kumpikaan uusista laitteista himmennä toisen saamaa valokeilaa julkisuudessa. Samalla yhtiö pystyy hallitsemaan sen tuotteisiin liittyvää uutisointia niin, että Apple pysyy takuuvarmasti otsikoissa syyskuusta alkutalveen saakka. Tämän pitäisi tehdä hyvää joulumyynnille.

All Things D:n mukaan Apple julkistaisi uuden iPhonen syyskuussa ja iPad minin lokakuussa. Macotakara-sivusto on onnistunut varmistamaan, että 7,85-tuumainen iPad tullaan nimeämään iPad miniksi.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista