Nvidia GeForce GTX 660 myyntiin vain pakettikoneissa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidia GeForce GTX 660 myyntiin vain pakettikoneissa
Nvidia julkaisi vastikään GeForce GTX 660 Ti -näytönohjaimen 299$ suositushintaan, mutta moni odottelee vielä halvempia malleja. Nvidia onkin jo paljastanut GeForce GTX 660 -mallin tiedot sivuillaan, mutta kyseinen kortti päätyy vain OEM-valmistajien koneisiin.

GeForce GTX 660 OEM käyttää edelleen GK104-piiriä, joten se on jo neljäs kyseistä piirimallia käyttävä näytönohjain GTX 680, 670 ja 660 Ti:n ohella. GTX 660 karsii kaksi SMX-yksikköä, joten CUDA-ytimiä löytyy yhteensä 1152. Ytimen kellotaajuus on 823 MHz (888 MHz Boost) ja muistin 1450 MHz. GTX 660 Ti:n tavoin OEM-malli käyttää 192-bittistä muistiväylää, mutta sen mukana tulee vain 1,5 tai 3 Gt muistia mallista riippuen.

Nvidian uskotaan julkaisevan GTX 660:n ennen pitkää myös kuluttajamarkkinoille erikseen ostettavaksi, mutta lopulliset speksit eivät välttämättä ole identtiset OEM-version kanssa. Toistaiseksi tarkempia tietoja Nvidian syksyn julkaisuista ei kuitenkaan ole ilmennyt.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Voiko häirikköviestejä estää? 10 Android -keskustelu
Biisiketju 4481 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 36 PC:n pelit
Videoketju 348 Vapaata keskustelua
Uusi läppäri opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Uusi poweri 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Elokuvia 24 Vapaata keskustelua
Android 10, OP mobiili ja koko näytön tila? 4 Android -keskustelu
USB adapteri kovalevyyn 7 Kannettavat tietokoneet
Hp kannettava Win 10 Videoeditori ei toimi 15 Kannettavat tietokoneet
Näytä lisää viestejä