Windows 8 saa oman testausohjelmistonsa

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (3)

Windows 8 saa oman testausohjelmistonsa
Microsoft tarjoaa jo Windowsin käyttäjille Windows Experience Index -testiä järjestelmän suorituskyvyn testaamiseen, mutta Windows 8:n myötä tulossa on myös kehittyneempi Windows Assessment Console.

Toistaiseksi kehitysvaiheessa oleva Windows Assessment Console tarjoaa kattavammat testimahdollisuudet järjestelmän suorituskyvyn mittaukseen. Graafisen Windows Assessment Consolen kautta tarjolla on iso kasa testejä alkaen käynnistysnopeuden mittauksesta energiatehokkuuden testaukseen.

Microsoft on tarjonnut testausohjelmistoja jo Vistasta lähtien, mutta nämä ovat olleet enimmäkseen OEM-valmistajille suunnattuja, ja vasta Windows 8:n myötä kattavammat testiohjelmistot julkaistaan yleisempään käyttööön. Toistaiseksi Windows Assessment Consolen kehitysversio on saatavilla vain MSDN:n kautta, mutta sen pitäisi ilmeisesti tulla tarjolle muille käyttäjille Windows 8:n julkaisun myötä. Ohjelmistosta tulee myös Windows 7 SP1 -versio.

3 kommenttia

Lumikki
Siis uutinen siitä että Windows saa Pinging. Ei voi kuin nauraa, on se sen verran vanha asia eli ping on ollut käyttiksissä vaikka kuinka kauan. Mutta heti kun se näkyy graafisesssa käyttöliittymässä vaihtoehtona niin sitä siten ihmetellään.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. elokuu, 2012 @ 8:09
Raattis
Originally posted by Lumikki:
Siis uutinen siitä että Windows saa Pinging. Ei voi kuin nauraa, on se sen verran vanha asia eli ping on ollut käyttiksissä vaikka kuinka kauan. Mutta heti kun se näkyy graafisesssa käyttöliittymässä vaihtoehtona niin sitä siten ihmetellään.

Luitko edes uutista, vai katoitko vaan kuvan?
Lumikki
Luin uutisen sekä katsoin kuvan. Kommenttisi ei vaikuttanut mitenkään asiaan.
Jokainen tulkitsee asioita miten haluaa siitä informaatiosta jota annetaan.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15. elokuu, 2012 @ 7:45

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille