AfterDawn logo

Microsoft paljasti Windows 8:n myyntipakkauksen ulkoasun

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Microsoft on paljastanut millaisissa pakkauksissa tuleva Windows 8 saapuu kauppojen hyllyille. Vähittäiskauppaan saapuu kaksi eri versiota, joiden ulkoasu eroaa toisistaan pakkauksen yleisvärityksen perusteella.

Paketin kyljessä esitellään Windows 8:n myötä lanseerattua aiemmin Metro-nimellä tunnettua tyyliä, jossa korostuvat kulmikkaat muodot sekä yksinkertaiset värimaailmat. Windows 8:n perusversion laatikko on valkoinen ja Pro-version laatikko tumman harmaa. Vaikka ulkoasun kauneus on aina katsojan silmässä, Microsoft on Windows 8:n myötä löytänyt yhtiölle yhtenäisen graafisen ilmeen, jota viljellään ansiokkaasti kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Windows 8 julkaistaan viralliseen myyntiin lokakuun 26. päivä, jolloin kahden myyntiversion lisäksi saapuu ARM-laitteille tarkoitettu Windows RT, joka on kuitenkin suunnattu vain laitevalmistajien käyttöön. Kiireisimmille odottelijoille on jo tarjolla myös virallinen julkaisuversio, joka lipsahti netin torrent-sivustoile heti työn valmistuttua.


Ensimmäiset kuvat pakkauksista on julkistanut The Verge.

1 KOMMENTTI

power_age1/1

Laatikon ulkonäkö sopii hyvin muuten siihen 8.n metron, brio palikka näkymään.

Mainos/tuote media suunittelu kohdillaan kyseiseen tuoteeseen, vielä kun saavat saman malliset näppäimistöt ja hiiret siihen kehiteltyä, perfect 8 teema.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT