Lian Li:n uutuuskotelo kääntää virtalähteen kyljelleen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (8)

Lian Li:n uutuuskotelo kääntää virtalähteen kyljelleen
Taiwanilainen kotelovalmistaja Lian Li on julkistanut uuden PC-V650-nimisen kotelon, jonka erikoisuutena on sivuttain kotelon kylkeen asennettava virtalähde. Valmistajan mukaan uuden asennuspaikan ansiosta kotelo voidaan pitää matalampana säilyttäen silti isompien komponenttien vaatima tila.

ATX- ja Micro-ATX-emolevyjä tukevaan koteloon mahtuu enintään 230mm mittainen virtalähde, joka asennetaan kyljelleen laajennuskorttien suuntaisesti kotelon sivuseinään. Suunnitteluratkaisun myötä kotelon leveys kasvaa 250mm mittoihin, mutta korkeus on vain 360mm ja syvyys 427mm.

Koteloon mahtuu enintään seitsemän 3,5 tuuman kiintolevyä ja neljä 2,5 tuuman asemaa. Osan asennuspaikoista voi irrottaa kotelosta, jolloin pituussuunnassa vapautuu tilaa enintään 370mm pituisille laajennuskorteille. Kotelon jäähdytyksestä huolehtii kaksi etupaneeliin asennettua 140mm tuuletinta sekä katosta löytyvä 140mm tuuletin ja takaseinän 120mm tuuletin. Valmistaja lupaa tilan riittävän myös kookkaammalle prosessorijäähdyttimelle. Etupaneelista löytyy yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää, kortinlukija sekä ääniliitännät.


Kotelosta tulee tarjolle sekä musta että hopeinen vaihtoehto ja lähtöhinnaksi ennen veroja kerrotaan 199 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

8 kommenttia

xxwavx112
xxwavx112
Osaako kukaan selittää miksi Lian Li:n kalliissa koteloissa on maalaamaton sisusta?

2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit

sidrend
sidrend
Originally posted by xxwavx112:
Osaako kukaan selittää miksi Lian Li:n kalliissa koteloissa on maalaamaton sisusta?
Heillä on vain sellainen tyyli, ota kuitenkin huomioon että näissä tuo sisusta on erillainen kuin esimerkiksi Antec 300 tai muissa maalaamattomissa. Lian Li:t ovat tuollaisia kiiltäviä ja niimpä huomattavasti siistimpiä kuin tavallinen harmaa sisusta.

Ihan siisti kotelo uutuus, kelpaisi itsellekin mutta hintaa taitaa olla liikaa..
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. elokuuta, 2012 @ 18:46

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

hannibal_pjv
hannibal_pjv
Joku testi olisi kiva nähdä. Joskus nämä uudet ideat toimii ja joskus taas sitten eivät. Tämä näyttäisi olevan tosin sieltä vähemmän radkaalista päästä, joten tuskin tähän mitään isoja lastentauteja liittyy. Läpipuhaltava poweri toiminee ihan normaalisti. Lähinnä ne powerit, joissa tuuletin on powerinpäällä vaatisivat sen testaamisen.
perhana
perhana
vai oikein erikoisuus... vanhassa hp vectrassa oli virtalähde sivuttain kotelon yläosassa niin että emolevy jäi osittain sen alle.
sidrend
sidrend
Originally posted by perhana:
vai oikein erikoisuus... vanhassa hp vectrassa oli virtalähde sivuttain kotelon yläosassa niin että emolevy jäi osittain sen alle.
Niin onhan näitä näkynyt pakettikoneissa, omassa vanhassa pienessä packard bellissäkin oli virtalähde sivuttain. Ei kuitenkaan taida toista vastaavalla ratkaisulla olevaa koteloa myynnissä?

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

SOSOscar
SOSOscar
Jos nyt muistettaisiin, että kaksoispistettä käytetään VAIN taivutettaessa numeroita tai kirjain kirjaimelta luettuja lyhenteitä. Jos ehdottomasti on tarpeen osoittaa päätteen ja vartalon rajaa, voi käyttää heittomerkkiä: Li'n.
sidrend
sidrend
Originally posted by SOSOscar:
Jos nyt muistettaisiin, että kaksoispistettä käytetään VAIN taivutettaessa numeroita tai kirjain kirjaimelta luettuja lyhenteitä. Jos ehdottomasti on tarpeen osoittaa päätteen ja vartalon rajaa, voi käyttää heittomerkkiä: Li'n.
Sorry ot, mutta ootko ihan tosissas? Pieni kirjakielellinen virhe tuskin sekoittaa kenenkään lukemista tai häiritsee ketään. Luulisi sinullakin olevan parempaa tekemistä, kuin huomautella pikkuasioista.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

_gravel
_gravel
OT: En saanut uutisesta mitään selvää kaksoispisteen takia. Onneksi SOSOscar myös huomasi tämän ja huomautti tästä uutisen kirjoittajalle.


Hyvä SOSOscar!! Kumarran syvästi suuntaasi!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4753 Vapaata keskustelua
Ongelma kuvien lähetyksessä 13 Android -keskustelu
Nokia, Lenovo ja H.264 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1113 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Microsoft Edge - Keskustelu 6 Windows -ongelmat
AMD 5950X 1 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 22 Windows -ongelmat
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 2 Uutta tietokonetta ostamassa
kone sammuilee itsestään ja näyttö sekoaa 28 Windows -ongelmat
Pelejä ilmaiseksi 56 PC:n pelit
Näytä lisää viestejä