Nvidian GeForce GTX 650 Ti:stä uusia tietoja

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Nvidian GeForce GTX 650 Ti:stä uusia tietoja
Turkkilainen Donanim Haber -sivusto on saanut käsiinsä lisää tietoja tulevasta GeForce GTX 650 Ti -näytönohjaimesta, joka on suunnattu alle 250$ hintakategoriaan.

Donanim Haber uutisoi vastikään GTX 560- ja 550-sarjojen tuotannon lopettamisesta, ja että korvaavat kortit ovat tulossa pian markkinoille. TweakTown ehti jo vilauttaa GTX 660 Ti:n suorituskykylukemia, mutta kyseinen kortti perustuu edelleen GTX 680:sta tuttuun GK104-piiriin.

GTX 650 Ti käyttää uutta GK106-piiriä, ja siinä on 960 CUDA-ydintä. Muistiosiosta vastaa 192-bittinen muistiväylä, ja GDDR5-muistia on kortista riippuen 1 tai 2 Gt. Siinä missä GTX 660 Ti:n julkaisua odotetaan tälle kuulle, turkkilaisten mukaan GTX 650 Ti julkaistaan vasta vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli aikaisintaan lokakuussa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Tomppa12
Tomppa12
Quote:
Nvidian GeForce GTX 560 Ti:stä uusia tietoja

:)

Kommentoi uutista