Gigabyteltä GeForce GTX 670 Windforce 2X -jäähdytyksellä

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Gigabyteltä GeForce GTX 670 Windforce 2X -jäähdytyksellä
Gigabyte on tuomasssa markkinoille uutta GeForce GTX 670 -näytönohjainta varustettuna WindForce 2X -jäähdyttimellä.

Gigabyte on jo pidemmän aikaa myynyt WindForce 3X -mallia, mutta uuden kortin myötä se siirtyy kahden 100 mm tuulettimen versioon. Windforce 2X:n siili koostuu kolmesta eri osasta joita yhdistää kaksi 8 mm lämpöputkea. 3X-versioon verrattuna mallin pitäisi olla hieman halvempi.Itse piirilevy on Gigabyten omaa käsialaa, ja siinä käytetään yrityksen Ultra Durable -brändin laatukomponentteja, kuten japanilaisia kondensaattoreja ja valikoituja muistipiirejä. Virransyöttö on 4+2-vaiheinen, ja vaatii kaksi 6-pinnistä lisävirtaliitintä. Kortista on tulossa kaksi eri mallia, referenssitaajuuksilla, ja OC-variantti 941/1019 MHz kellotaajuksilla.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

johtaja59
johtaja59
Näissä uutisissa olisi hyvä mainita myös ne referenssikellot, ettei tarvitse vaivata harmaita aivosoluja.

Kommentoi uutista