Windows 8 saavutti RTM-version

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (4)

Windows 8 saavutti RTM-version
Microsoft on ilmoittanut Windows 8:n olevan nyt virallisesti valmis, ja sen myötä käyttöjärjestelmää aletaan toimittamaan OEM-valmistajille ja muille partnereille.

RTM-version myötä Microsoft on päättänyt lopullisen version kehityksen ja testauksen. RTM-versio tulee jakoon Microsoft Partner Networkin kautta sen yhteistyökumppaneille, ja sovelluskehittäjille MSDN:n kautta 15. elokuuta.

Kuluttajat joutuvat odottamaan uutta käyttöjärjestelmää vielä 26. lokakuuta asti. Päivittäjät saavat Windows 8 Pron 39,99$ hintaan, ja uusien Windows 7 -tietokoneiden ostajille hinta on 15$.

4 kommenttia

Aeroxz
Saako Seiskan kanssa samalle kovalevylle? En kyllä pidä Metrosta, joten en tiedä olisiko järkeä ostaa. (ainakaan pääkäyttikseks)
johku12
Jos ne on eri osioilla sillä kiintolevyllä ni sitten ainaki varmaan saa.
Eriol
On oltava eri osiolla, tai vaihtoehtoisesti virtuaalikoneella.
mcmopo
Itese latasin betan eilenä ja yllätyin positiivisesti. Luulin että metro olisi hirveä käyttää hiirellä mutta itseasiassa tuo on ihan kohtuullisen hyvä.

Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille