Intel päivitti Ivy Bridge-E:n julkaisuaikataulua

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Intel päivitti Ivy Bridge-E:n julkaisuaikataulua
Intel aikoo viimeisimpien tietojen mukaan julkaista Ivy Bridge-E -suorittimet Q3 2013.

VR-Zonen
käsiinsä saaman taulukon mukaan Intel aikoo julkaista uudet Haswell-arkkitehtuurin suorittimet Q2'13, mutta nykyisten Sandy Bridge-E -mallien päivitystä joudutaan odottamaan ensi vuoden toiselle puoliskolle.

Ivy Bridge-E käyttää edelleen LGA2011-kantaa, joten se on yhteensopiva X79-alustan emolevyjen kanssa. Näin ollen uusilta suorittimilta ei kannata myöskään odottaa paljoa ominaisuuksien valossa, vaan parannusta tapahtuu Ivy Bridge -alustan tapaan tehonkulutuksessa ja/tai suorituskyvyssä. Alemman hintaluokan Haswell sen sijaan tuo kokonaan uuden arkkitehtuurin tullessaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

johtaja59
johtaja59
Nähtäväksi jää millaista lämpötahnaa tulevissa IB-E prossuissa on.

Kommentoi uutista