Ensimmäiset suorituskykylukemat GeForce GTX 660 Ti -näytönohjaimesta julki

Kirjoittaja Panu Roivas,

Ensimmäiset suorituskykylukemat GeForce GTX 660 Ti -näytönohjaimesta julki
Nvidialla ja TweakTown-sivustolla on ollut jo pidemmän aikaa heikot välit, ja näin ollen TT on päättänyt jälleen kerran julkaista toista kautta saadusta GeForce GTX 660 Ti -näytönohjaimesta suorituskykyartikkelin.

TweakTown ei ole saanut Nvidialta mitään informaatiota kortista, ja sivusto onkin saanut korttinsa kolmannelta osapuolelta. Näin ollen se ei myöskään paljasta itse korttia tai sen ominaisuuksia, sillä sivusto haluaa pitää vuotaneen osapuolen salassa.

Nvidian GeForce GTX 660 Ti on 2 Gt GDDR5-muistilla varustettu näytönohjain, joka käyttää GTX 680- ja GTX 670-malleista tuttua GK104-piiriä. Nvidia on leikannut piirin muistiväylän 192-bittiseksi, mutta muilta osin kortti on samaa luokkaa GTX 670:n kanssa. 1344 Cuda-ytimen kellotaajuus on 915 Mhz (980 Mhz Boost) ytimen osalta, ja muistit 1502 MHz.

TweakTownin arvostelun mukaan kortti on suorituskyvyltään Radeon HD 7950:n ja HD 7970:n välissä, ja noin 11% hitaampi kuin GTX 670 3DMark 11 Extreme-testissä. Kortti julkaistaan näillä näkymin virallisesti 16. elokuuta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Perseilyketju. 2131 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4482 Vapaata keskustelua
Voiko häirikköviestejä estää? 10 Android -keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 36 PC:n pelit
Videoketju 348 Vapaata keskustelua
Uusi läppäri opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Uusi poweri 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Elokuvia 24 Vapaata keskustelua
Android 10, OP mobiili ja koko näytön tila? 4 Android -keskustelu
USB adapteri kovalevyyn 7 Kannettavat tietokoneet
Näytä lisää viestejä