Xbox 720 Development Kitissä Intelin suoritin ja Nvidian näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Xbox 720 Development Kitissä Intelin suoritin ja Nvidian näytönohjain
Microsoftin Xbox-pelikonsolin seuraavaa versiota on huhuiltu ainakin julkistettavaksi ensi vuonna, ja mahdollisesti myyntiin asti vuoden lopulla. Huhuille antaa vahvistusta vastikään myyntiin tullut Durango Development Kit.

Durango on huhujen mukaan Microsoftin koodinimi seuraavan sukupolven Xboxille. Vastikään netissä yritettiin myydä 10 000 dollarin hintaan kehitysversiota tulevasta konsolista. Laitteen aitoudesta ei ole varmuutta, ja myynti-ilmoitus poistettiin pikimmiten. Useiden pelikehittäjien mukaan laite olisi kuitenkin ollut kuvien perusteella aito, joskin sen ulkonäkö tai laitteisto ei kuvaa lopullista tuotetta.

Kehitysversiossa käytettiin Intelin x86-suoritinta ja Nvidian näytönohjainta, ja siinä oli yhteensä 8 Gt muistia. Muistin määrän tosin kerrotaan olevan yleensä suurempi kehitysversioissa. Huhujen mukaan tulevan konsolin pitäisi olla kuusi kertaa nykyisiä konsoleita tehokkaampi. Toistaiseksi Xboxin lopullinen rauta on vielä hämärän peitossa, sillä myös AMD:n suorittimia ja näytönohjaimia on huhuttu seuraavaan Xboxiin. Näyttäisi kuitenkin siltä, että lopullisessa versiossa olisi x86-suoritin ja DX11.1-näytönohjain.


Useat pelinkehittäjät ovat kuitenkin jo hakeneet uusia työntekijöitä seuraavan sukupolven konsolipelejä varten, mukaan lukien Microsoftin omat studiot. Ensi vuoden julkistus näyttää siis yhä varmemmalta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

mcmopo
mcmopo
Kymppitonnilla tavaraa joka ei ole edes omaa? Mahtaa olla mukavaa selitellä tuota viranomaisille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Miten usb tv stick käyttöön win 10 64 bit 42 Windows -ongelmat
Videoketju 350 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4492 Vapaata keskustelua
Kansio hävisi uudelleen nimeämisessä resurssienhallinnassa 3 Windows -ongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1084 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Apple iPhone 11 Pro 64GB tähtiharmaa, Takuu 6kk, Espoo Otaniemi 1 Myydään
Linux Mint 19 32bit nykivä video kokoruututilassa 2 Linux -keskustelu
Puhelut nauhoittava softa 3 Vapaata keskustelua
Tietokoneen osat budjetti 3000e 2 Uutta tietokonetta ostamassa
Lenovo ideapad 320 3 Kannettavat tietokoneet
Näytä lisää viestejä