Windows 8 Store mahdollistaa 7 päivän kokeiluajan sovelluksille

Kirjoittaja Panu Roivas,

Windows 8 Store mahdollistaa 7 päivän kokeiluajan sovelluksille
Windows 8:n mukana tuleva sovelluskauppa tulee mahdollistamaan 7 päivän kokeiluajan kaupassa myydyille sovelluksille. Samaa kokeiluaikaa ei ole tarjolla esimerkiksi Applen App Storessa.

Windows Store antaa sovelluskehittäjille mahdollisuuden antaa ohjelmistostaan 7 päivän kokeiluversion ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Windows Storeen on tehty sisäänrakennettu toiminallisuus, joka tekee kokeiluversion tekemisestä ja kokeilemisesta helppoa.

Käyttäjä voi päivittää kokeiluversiosta täyteen versioon ja säilyttää kaikki asetuksensa, eikä sovellusta tarvitse asentaa uudelleen. Kehittäjät vuorostaan voivat jättää omat kokeilurajoitukset koodaamatta ja jättää sen Windows Storen ongelmaksi. Tarjolla on tarvittavat rajapinnat kokeiluversiosta täyteen versioon siirtymiseksi, ja Microsoft tarjoaa kehittäjille myös dataa päivitysmääristä.

Microsoftin mukaan Windows Phonen kokeiluversiolla varustetut ohjelmistot ovat keränneet parhaimmillaan 5 kertaa suuremman liikevaihdon kuin ilman kokeiluversiota.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista