AMD:n konsolipomo hyppäsi Nvidian kelkkaan

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:n konsolipomo hyppäsi Nvidian kelkkaan
AMD:n johdossa on tapahtunut toimitusjohtaja Rory Readin tultua taloon paljon muutoksia, ja iso osa vanhoista pomoista on lähtenyt muualle töihin. Viimeisimpänä on vuorossa AMD:n konsolimarkkinoista vastaava Bob Feldstein.

Feldsteinin lähteminen ei liene mikään yllätys, sillä AMD on uudistanut rakennettaan viime aikoina kovalla kädellä, mukaan lukien erottamalla 10% työntekijöistään. Useat johtajat ovat häipyneet muun muassa Applen tai Intelin hoteisiin, mutta harva on päätynyt Nvidialle, mikä tekee Feldsteinin tilanteesta poikkeuksellisen.

AMD:n on huhuttu voittaneen paikan kaikissa seuraavan sukupolven konsoleissa näytönohjaimen osalta. Ainakin Wii U:ssa tullaan näkemään AMD:n suunnittelema piiri, mutta Xboxin ja Playstationin osalta ollaan vielä huhutasolla.


Nvidian edustajan mukaan Feldstein tulee auttamaan yritystä tulevaisuuden lisensointiprojekteissa. AMD:n puolelta Feldsteinin ja yrityksen kerrotaan eronneen ystävällisissä merkeissä. Feldsteinin tilalle AMD:n Boston Design Centerin johtoon tulee senior design fellow Jim Farrell.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5005 Vapaata keskustelua
Videoketju 404 Vapaata keskustelua
Vuoden puhelin 2021 3 Yleistä keskustelua kännyköistä
Microsoft Edge - Keskustelu 17 Windows -ongelmat
Mitä tarkastaa/päivittää uuteen valmiiseen konepakettiin. 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Hyvät tarjoukset-ketju 1143 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelikone 700€ 1 Uutta tietokonetta ostamassa
Pelejä ilmaiseksi 74 PC:n pelit
Thunderbird/Gmail ongelma 17 Windows -ongelmat
Yleistä keskustelua asian vierestä 103 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä