AMD:n konsolipomo hyppäsi Nvidian kelkkaan

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:n konsolipomo hyppäsi Nvidian kelkkaan
AMD:n johdossa on tapahtunut toimitusjohtaja Rory Readin tultua taloon paljon muutoksia, ja iso osa vanhoista pomoista on lähtenyt muualle töihin. Viimeisimpänä on vuorossa AMD:n konsolimarkkinoista vastaava Bob Feldstein.

Feldsteinin lähteminen ei liene mikään yllätys, sillä AMD on uudistanut rakennettaan viime aikoina kovalla kädellä, mukaan lukien erottamalla 10% työntekijöistään. Useat johtajat ovat häipyneet muun muassa Applen tai Intelin hoteisiin, mutta harva on päätynyt Nvidialle, mikä tekee Feldsteinin tilanteesta poikkeuksellisen.

AMD:n on huhuttu voittaneen paikan kaikissa seuraavan sukupolven konsoleissa näytönohjaimen osalta. Ainakin Wii U:ssa tullaan näkemään AMD:n suunnittelema piiri, mutta Xboxin ja Playstationin osalta ollaan vielä huhutasolla.


Nvidian edustajan mukaan Feldstein tulee auttamaan yritystä tulevaisuuden lisensointiprojekteissa. AMD:n puolelta Feldsteinin ja yrityksen kerrotaan eronneen ystävällisissä merkeissä. Feldsteinin tilalle AMD:n Boston Design Centerin johtoon tulee senior design fellow Jim Farrell.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Elokuvia 24 Vapaata keskustelua
Uusi läppäri opiskelijalle 2 Uutta kannettavaa ostamassa
Android 10, OP mobiili ja koko näytön tila? 4 Android -keskustelu
Biisiketju 4477 Vapaata keskustelua
USB adapteri kovalevyyn 7 Kannettavat tietokoneet
Hp kannettava Win 10 Videoeditori ei toimi 15 Kannettavat tietokoneet
Onko hyvä paketti? 2 Uutta tietokonetta ostamassa
car x drift ongelma 4 PC:n pelit
uusi kone valmis "pikkuputiikki" mielipiteitä 3 Uutta tietokonetta ostamassa
Huawei 4g ja sen perään ubiquitin reitittimiä ja yhteiset toimimaan 3 WLAN ja lähiverkot
Näytä lisää viestejä