Google myi 16 Gt Nexus 7:n loppuun

Kirjoittaja Panu Roivas,

Google myi 16 Gt Nexus 7:n loppuun
Googlen Nexus 7 -tabletin 16 Gt muistilla varustetun version kysyntä ylittänyt odotukset, ja Google on päättänyt ottaa sen toistaiseksi pois myynnistä Google Playsta.

Ilmeisesti Google ei osannut odottaa, että niin moni kuluttaja haluaisi ostaa suuremmalla muistimäärällä varustetun version. Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa Google on päättänyt poistaa 16 Gt mallien tilausmahdollisuuden toistaiseksi, samalla kun se yrittää täyttää jo nykyiset tilaukset.

The Guardian -verkkosivuston mukaan Googlen suunnittelijat uskoivat, että ihmiset tukeutuisivat Nexus 7:n kanssa enemmän pilvitallennukseen, ja tästä syystä 8 Gt mallin odotettiin myyvän enemmän. Kuluttajat kuitenkin huomasivat, ettei muistimäärää voi päivittää oston jälkeen, joten monet ovat valinneet 16 Gt mallin.

Googlen Nexus 7 -tabletin on huhuttu tulevan myyntiin manner-Euroopassa syyskuussa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille