Uuden iPadin myynti alkoi Kiinassa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Uuden iPadin myynti alkoi Kiinassa
Apple on aloittanut kolmannen sukupolven iPadin myynnin Kiinassa. Jo maaliskuun alussa esitellyn laitteen rantautumista maahan on viivästyttänyt Applen ja paikallisen Proview-yhtiön välinen oikeustaisto iPad-nimestä.

Hardware.fi uutisoi heinäkuun alussa, että Apple maksoi nimen käyttöoikeudesta Kiinassa 60 miljoonaa dollaria. Applen näkemyksen mukaan se oli hankkinut maailmanlaajuisen oikeuden nimeen jo vuonna 2009, mutta kiinalaisten viranomaisten mielestä oikeudet eivät ole missään vaiheessa siirtyneet Kiinan osalta.

Myynnin alkaminen ei ole synnyttänyt mitään suurempaa hässäkkää, eikä pitkiä jonojakaan ole päässyt syntymään. Apple on osaltaan myös pyrkinyt estämään jonojen syntyä. Käytössä on ennakkotilausjärjestelmä, jossa online-kaupasta laitteen varannut asiakas saa ajan, jolloin hänen tulisi hakea iPadinsä Apple Storesta. Shanghain ensimmäinen iPad-ostaja oli 32-vuotias Sun Xufei.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1150 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
HP:n kannettava, Windows hakukenttä ei toimi 2 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5083 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 144 Windows -ongelmat
Finelite.org trackeri 5 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Mitä pelejä pelaat? 9 PC:n pelit
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 8 Vapaata keskustelua
C kasetilta musaa läppäriin 15 Mediasoittimet
Päivitystä vai uutta? 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Teams sovellus 3 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä