LG:ltä ohutreunaisia IPS-näyttöjä

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (5)

LG:ltä ohutreunaisia IPS-näyttöjä
Viime aikoina yhä useampi PC-harrastelija on harkinnut AMD:n Eyefinity- tai Nvidian Surround-kokoonpanoa, mutta monelle ongelmana ovat näyttöjen paksut reunukset, jotka jättävät taakseen paljon kuva-alaa. LG on vihdoin tuomassa markkinoille lisää uusia IPS-paneelilla varustettuja ohutreunaisia näyttöjä.

LG:n IPS7-sarjan Cinema Screen -näytöillä on ohuimmillaan 1,2 mm paksuiset reunukset. IPS-paneelilla varustettu näyttö on LED-taustavalaistu ja sen kokonaispaksuus on vain 14,1 mm.IPS7-sarjaan tulee alkuun kaksi mallia, 23" IPS237L ja 27" IPS277L. Molemmissa on 1920x1080-resoluutio, 5 ms vasteaika ja 250 cd/m^2 ilmoitettu kirkkaus. Näyttö käyttää poikkeuksellisesti MHL-liitäntää, mutta myös VGA ja HDMI -liitännät ovat tarjolla. Laitteen mukana tulee VGA- ja MHL-johdot. MHL-liitäntää käytetään muun muassa Galaxy S II ja III -älypuhelimissa.


LG ei ole vielä paljastanut näyttöjen hintoja, mutta ominaisuudet huomioon ottaen hintaa saattaa löytyä kiitettävästi.

*Päivitys: LG IPS277L on ilmestynyt saksalaisiin nettikauppoihin vajaan 300€ hintalapulla.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

5 kommenttia

peex
peex
On kyllä tyylikäs näyttö. Alle neljäänsataan vois ostaa parikin.


sidrend
sidrend
Toivotaan että hinta pysyy järkevän rajoissa. Tuo olis kyllä tyylikäs työpöydällä.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

PJL78
PJL78
Resoluutio voisi olla jo 27" isompi, mutta tuo 23" voisi olla aika herkku.
hannibal_pjv
hannibal_pjv
Kyllähän nuo aika heikoilla resoilla vielä tuota isoa myyvät. Paljon riippuu tietysti hinnoista. Mutta IPS näyttö allen neljän sadan ei ilman alennuksia ole ihan arkipäivää edes 24" luokassa. 23:ssa ehkäpä hyvinkin.
Mutta kolmen rinnakkaisen näytän systeemiin, niin mikäpä siinä!
johtaja59
johtaja59
Saa nähdä paljonko on hintaa, kun Suomeen rantautuu.

Kommentoi uutista