Kuvat varhaisesta iPad-prototyypistä paljastuivat

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Kuvat varhaisesta iPad-prototyypistä paljastuivat
Samsungin ja Applen välisessä patenttisodassa paperit ja hakemukset viuhuvat edestakaisin, minkä seurauksena julkisuuteen paljastuu väistämättä uutta tietoa yhtiöiden tai niiden tuotteiden historiasta. NetworkWorld on havainnut eräässä dokumentissa olevia kuvia, joissa esiintyy varhainen luonnos ensimmäisestä iPadistä.

Proto-iPadissä perusteet ovat samat kuin julkaistuissa iPadeissäkin. Engadgetin mukaan Applen huippusuosittu iPhone-puhelin sai itse asiassa alkunsa iPadin varhaisesta versiosta. Prototyypin valmistumisen jälkeen Apple huomasi kykenevänsä puristamaan laitteen pienempään kokoon ja tekemään siitä puhelimen. Kuvissa esiintyvä iPad-proto on vuosilta 2002-2004.


AnandTechin Anand Shimpin tietojen mukaan Applen ensimmäinen taulutietokonekonsepti perustui Intelin Pentium M -suorittimeen. Intelin suoritinta ei olla kuitenkaan koskaan nähty iPadeissä. Apple suunnittelee nykyisin itse järjestelmämikropiirinsä.

Kuvat löytyvät täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista