Intelin tahkosi 2,8 miljardia dollaria Q2 2012

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Intelin tahkosi 2,8 miljardia dollaria Q2 2012
Intel on julkaissut toisen neljänneksen tuloksen, jonka mukaan sen liikevaihto oli 13,5 miljardia dollaria ja nettotulo 2,8 miljardia.

Intelin tulos ylitti analyytikoiden odotukset kuluneella neljänneksellä. Tästä huolimatta Intel on leikannut odotuksiaan seuraavalle neljännekselle, johtuen "haastavasta makrotaloudellisesta ympäristöstä".

Intelin 13,5 miljardin dollarin liikevaihto oli 400 miljoonaa dollaria edellisvuoden toista neljännestä suurempi, mutta 2,8 miljardin nettotulo oli vuorostaan 400 miljoonaa dollaria pienempi. Alkavalla kouluun paluukaudella Intel uskoo liikevaihdon olevan noin 14,3 miljardia dollaria, vaihteluvälin ollessa 500 miljoonaa.

Intelin tuloista 8,7 miljardia tulee PC Client Group -puolelta, 2,8 miljardia Data Center Groupilta ja muiden osastojen liikevaihto oli yhteensä 1,1 miljardia.


Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini valotti myös Windows 8 -tablettien tilannetta. Otellinin mukaan Intelin suoritin tulee löytymään Windows 8:n julkaisun aikaan 20:sta Windows 8 -tabletista.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

johtaja59
johtaja59
Intel tekee ennätysvoittoja ja Nokia ennätystappioita. Ei mene tasan nallekarkit.

Kommentoi uutista