Microsoft julkisti uudet Office 2013 -sovellukset

Kirjoittaja Panu Roivas,

Microsoft julkisti uudet Office 2013 -sovellukset
Microsoft on juuri esitellyt uuden Office 2013 -ohjelmiston San Franciscossa pidetyssä tilaisuudessa.

Uusi Office on suunniteltu toimimaan perinteisen työpöydän lisäksi myös Windows 8 -tableteilla ja sulautumaan Metro-käyttöliittymään. Office painottaa myös entistä enemmän yhteyttä pilveen ja mahdollistaa entistä paremmin dokumenttien jakamista monen käyttäjän kesken monelta eri laitetyypiltä.

The Verge -verkkosivusto on jo ehtinyt saada Microsoftin Consumer Preview -version käsiinsä ja tehnyt siitä kattavan esikatsauksen. Kaikki sovellukset ovat saaneet Metro-ulkoasun, jonka pitäisi helpottaa myös dokumenttien käsittelyä tabletilla. Useimpien sovellusten suurimmat muutokset ovat melko pieniä, mutta erityisesti PowerPointia ja Outlook-sähköpostia on kehitetty selvästi uuden Officen myötä.

Microsoft Office 2013 Consumer Preview on jo ladattavissa.

Kommentoi uutista