Microsoft julkisti uudet Office 2013 -sovellukset

Kirjoittaja Panu Roivas,

Microsoft julkisti uudet Office 2013 -sovellukset
Microsoft on juuri esitellyt uuden Office 2013 -ohjelmiston San Franciscossa pidetyssä tilaisuudessa.

Uusi Office on suunniteltu toimimaan perinteisen työpöydän lisäksi myös Windows 8 -tableteilla ja sulautumaan Metro-käyttöliittymään. Office painottaa myös entistä enemmän yhteyttä pilveen ja mahdollistaa entistä paremmin dokumenttien jakamista monen käyttäjän kesken monelta eri laitetyypiltä.

The Verge -verkkosivusto on jo ehtinyt saada Microsoftin Consumer Preview -version käsiinsä ja tehnyt siitä kattavan esikatsauksen. Kaikki sovellukset ovat saaneet Metro-ulkoasun, jonka pitäisi helpottaa myös dokumenttien käsittelyä tabletilla. Useimpien sovellusten suurimmat muutokset ovat melko pieniä, mutta erityisesti PowerPointia ja Outlook-sähköpostia on kehitetty selvästi uuden Officen myötä.


Microsoft Office 2013 Consumer Preview on jo ladattavissa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista