Työpöytäkoneiden myynti takkuaa - All-In-One-koneet kasvussa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Työpöytäkoneiden myynti takkuaa - All-In-One-koneet kasvussa
Gartnerin mukaan kulunut neljännes oli jo seitsemäs perättäinen vuosineljännes jona PC-toimitusten kasvu on ollut laskettavissa yhden käden sormilla, ja kasvua on ollut lähinnä älypuhelimien ja tablettien suunnalla.

Gartnerin tilastojen lisäksi IHS iSuppli on tehnyt omat tutkimuksensa, jonka mukaan PC-markkinoilla on ainakin yksi pesäke, jossa nähdään vielä kasvua: All-In-One-koneet. iSuppli uskoo AIO-koneiden toimitusten kasvavan tämän vuoden aikana vielä 20 prosentilla, siinä missä perinteisten työpöytäkoneiden kasvu on mitättömät 0,2%.iSuppli uskoo AIO-koneiden myös kasvavan vuoteen 2016 mennessä nykyisestä alle 15 miljoonan toimituksista 24,8 miljoonaan yksikköön vuodessa. Suuri osa tästä markkinasta tulee olemaan myös Applen pelikenttää, sillä sen iMacit ovat tällä hetkellä suosituimpia AIO-koneita 28% markkinaosuudellaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille