Mac OS X 10.8 Mountain Lion valmistui

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Mac OS X 10.8 Mountain Lion valmistui
Microsoftin Windows 8:n julkaisuaikataulun paljastumisen lisäksi tänään on saatu kuulla myös Applen uusimman käyttöjärjestelmäversion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, valmistuneen.

Applen puuma on saavuttanut Gold Master -version (12A269), joka on ensimmäisenä jaettu kehittäjille tänään. Jos mitään ongelmia ei ilmene, samainen versio tulee myyntiin myöhemmin vielä tämän kuun aikana. Mountain Lion tuo mukanaan "200 uutta ominaisuutta", mutta mitään Windows 8:n tapaan mullistavaa muutosta ei ole luvassa. Alla on CultofMacin video uusista ominaisuuksista:OS X 10.8 tulee myyntiin tuttuun tapaan Applen omasta App Storesta 20$ hintaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

epii
epii
En itse enää ole käyttänyt maccia vuosiin (10.4 viimeisin käyttämäni), mutta nuo videolla olleet uudistukset eivät oikein vakuuttaneet. En tiedä mitä muuta tulee, nopeutta yms, mutta noista en kyllä vielä maksais.

--
"epii"

emagdnim
emagdnim
Originally posted by epii:
En itse enää ole käyttänyt maccia vuosiin (10.4 viimeisin käyttämäni), mutta nuo videolla olleet uudistukset eivät oikein vakuuttaneet. En tiedä mitä muuta tulee, nopeutta yms, mutta noista en kyllä vielä maksais.
Tämähän on jo neljäs versio 10.4:n jälkeen. Paljon on asioita muuttunut, myös pellin alla. Todella paljon.

Kommentoi uutista