THG:n testissä Asus Transformer Pad TF300T

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

THG:n testissä Asus Transformer Pad TF300T
Asus esitteli vuodenvaihteen tienoilla jatkoa aiemmin lanseeratulle Transformer-taulutietokonemallistolle: Transformer Primen. Prime sai osakseen paljon huomiota, mistä osittainen kiitos kuuluu Nvidian Tegra 3:lle.

Primen tarina on sen jälkeen jatkunut uusissa tuotteissa. Asuksen Transformer-malliston yläpäähän sijoittuvan Transformer Pad Infinityn lisäksi markkinoille on tullut edullinen Transformer Pad TF300T, jota Tom's Hardware pääsi nyt testaamaan. Tuote on hyvin samankaltainen kuin Primekin, mutta muutamien muutosten ansiosta laitteen hintaa on saatu pudotettua 200 eurolla.

Mietteemme TF300T:stä löydät täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista