Digitimes: Applen MacBook Air jatkaa voittokulkua myös Windows 8:n jälkeen

Kirjoittaja Panu Roivas,

Digitimes: Applen MacBook Air jatkaa voittokulkua myös Windows 8:n jälkeen
Vaikka Microsoft ja sen yhteistyökumppanit luottavat Windows 8:n tuovan kannettavien markkinoille uutta virtaa, Digitimes Research uskoo Applen jatkavan markkinoiden valtaamista ultrakevyissä kannettavissa.

Digitimes Researchin julkaiseman raportin mukaan Applen MacBook Air -koneet kattoivat 50% ultrakevyiden kannettavien toimituksista edellisessä neljänneksessä, huolimatta Intelin panostuksesta ultrabook-konseptiin muiden laitevalmistajien toimesta.

"Applen ultraohuet MacBook -sarjan tuotteet kattavat jo 50% maailmanlaajuisista ultrakevyiden kannettavien toimituksista toisen neljänneksen aikana, ja Applen MacBook Air -toimituksien odotetaan ylittävän kaikkien muiden valmistajien yhteisen toimitusmäärän vielä vuoden viimeisen neljänneksen aikana ultrabookien ja ultrakevyiden kannettavien osalta."

Joanne Chien, Digitimes Research

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille