Digitimes: Applen MacBook Air jatkaa voittokulkua myös Windows 8:n jälkeen

Kirjoittaja Panu Roivas,

Digitimes: Applen MacBook Air jatkaa voittokulkua myös Windows 8:n jälkeen
Vaikka Microsoft ja sen yhteistyökumppanit luottavat Windows 8:n tuovan kannettavien markkinoille uutta virtaa, Digitimes Research uskoo Applen jatkavan markkinoiden valtaamista ultrakevyissä kannettavissa.

Digitimes Researchin julkaiseman raportin mukaan Applen MacBook Air -koneet kattoivat 50% ultrakevyiden kannettavien toimituksista edellisessä neljänneksessä, huolimatta Intelin panostuksesta ultrabook-konseptiin muiden laitevalmistajien toimesta.

"Applen ultraohuet MacBook -sarjan tuotteet kattavat jo 50% maailmanlaajuisista ultrakevyiden kannettavien toimituksista toisen neljänneksen aikana, ja Applen MacBook Air -toimituksien odotetaan ylittävän kaikkien muiden valmistajien yhteisen toimitusmäärän vielä vuoden viimeisen neljänneksen aikana ultrabookien ja ultrakevyiden kannettavien osalta."

Joanne Chien, Digitimes Research

Kommentoi uutista