Asus kutistaa Radeon HD 7950 DirectCU II:n

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asus kutistaa Radeon HD 7950 DirectCU II:n
Asus on uusinut vanhan Radeon HD 7950 DirectCU II -näytönohjaimensa uudella piirilevyllä ja jäähdytyksellä.

Uusi pienempi kortti auttanee Asusta valmistautumaan näytönohjainten hintojen tiputtamiseen. Merkittävin muutos uudessa versiossa on sen pituus, joka on noin tuuman lyhyempi kuin vanhassa versiossa. VR-Zonen lähteen mukaan myös jäähdytyssiiliä on uusittu tekemällä siitä entistä tiheämpi, ja lämmönsiirrosta vastaa viiden lämpöputken sijaan kuusi.
Myös näyttöliitäntöjä on muutettu, ja uudesta versiosta löytyy nyt 2x dual-link DVI, HDMI ja DisplayPort, siinä missä vanhemmassa versiossa oli 1x dual-link DVI, HDMI ja 2x mini-DisplayPort -liitännät.

Uusitut mallit tulevat vanhoilla kellotaajuuksilla (perusversio ja TOP-versio), ja hinta tulee ainakin toistaiseksi olemaan myös samalla tasolla.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista