Amazon päivittää Kindle Firen Q3 uudella näytöllä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Amazon päivittää Kindle Firen Q3 uudella näytöllä
Googlen ja Asuksen vastikään julkaisema Nexus 7 -tabletti astui suoraan Amazonin Kindle Firen varpaille tuomalla markkinoille 200 dollarin tabletin. Amazon ei aio kuitenkaan jäädä tuleen makaamaan.

AllThingsD osaa kertoa Amazonin julkaisevan Kindle Firen seuraajan Q3 aikana. Lähteiden mukaan Firen seuraava versio on entistä ohuempi ja kevyempi, ja siihen on lisätty myös kamera. Tärkeimpänä päivityksenä on kuitenkin näyttö, joka päivittyy nykyisestä 1024x600-resoluutiosta Nexus 7:n tapaan 1280x800-resoluutioon.

7-tuumaisten tabletien markkinat saattavat lähteä todelliseen nousuun jos Googlen Nexus 7:n kanssa kilpailuun tulee uuden Kindle Firen lisäksi myös Applen huhuttu iPad mini. Mikään ei tietysti estä myös Microsoftin Windows RT -tablettien yritystä samalle apajalle. Toisaalta Googlen Nexus 7 on asettanut katteet niin pienelle tasolle, ettei kilpailijoita todennäköisesti tule löytymään kovin montaa. Amazon luottaa oman kauppansa tuovan tabletille katetta, mutta jos Apple on todella julkaisemassa halpatabletin, olisi se selvästi aikaisemmasta linjasta poikkeava veto, sillä Apple on yleensä pitänyt tuotteidensa marginaalit korkeina.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista