Intel julkaisemassa uudet Core i3 -suorittimet heinäkuun lopulla

Kirjoittaja Panu Roivas,

Intel julkaisemassa uudet Core i3 -suorittimet heinäkuun lopulla
Intel julkisti vastikään, että sen uudet Ivy Bridge Core i3 -suorittimet tulevat myyntiin alkaen 24. heinäkuuta.

Aiempien arvioiden mukaan Core i3 -suorittimien julkaisua odotettiin vasta elokuulle, mutta Intelin Taiwanin osasto on sittemmin tarkentanut aikataulua. Lisäksi Intel aikoo edelleen pyrkiä asettamaansa tavoitteeseen, jonka mukaan 40% kuluttajakannettavista olisi ultrabookeja vuoden 2012 lopussa.

Kapuloita Intelin rattaisiin on kuitenkin asettanut Ivy Bridge -suorittimien myöhästyminen alkuperäisistä suunnitelmista, sekä tämän hetken maailmantalouden synkkä tilanne. Muun muassa Acerin mukaan Ultrabookit kattavat vain 12-15% Acerin toimituksista tämän vuoden aikana, odotetun 12-20% sijaan. Intelin on myös huhuttu tiputtavan ultrabookeihin suunnattujen Core i3 -mallien hintoja noin kymmenellä prosentilla.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista