Intel julkaisemassa uudet Core i3 -suorittimet heinäkuun lopulla

Kirjoittaja Panu Roivas,

Intel julkaisemassa uudet Core i3 -suorittimet heinäkuun lopulla
Intel julkisti vastikään, että sen uudet Ivy Bridge Core i3 -suorittimet tulevat myyntiin alkaen 24. heinäkuuta.

Aiempien arvioiden mukaan Core i3 -suorittimien julkaisua odotettiin vasta elokuulle, mutta Intelin Taiwanin osasto on sittemmin tarkentanut aikataulua. Lisäksi Intel aikoo edelleen pyrkiä asettamaansa tavoitteeseen, jonka mukaan 40% kuluttajakannettavista olisi ultrabookeja vuoden 2012 lopussa.

Kapuloita Intelin rattaisiin on kuitenkin asettanut Ivy Bridge -suorittimien myöhästyminen alkuperäisistä suunnitelmista, sekä tämän hetken maailmantalouden synkkä tilanne. Muun muassa Acerin mukaan Ultrabookit kattavat vain 12-15% Acerin toimituksista tämän vuoden aikana, odotetun 12-20% sijaan. Intelin on myös huhuttu tiputtavan ultrabookeihin suunnattujen Core i3 -mallien hintoja noin kymmenellä prosentilla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille