Acer: Microsoftin olisi parempi pitäytyä ohjelmistopuolella

Kirjoittaja Panu Roivas,

Acer: Microsoftin olisi parempi pitäytyä ohjelmistopuolella
Microsoftin vastikään julkistama Surface-tabletti on saanut Windows-laitevalmistajien karvat pystyyn käyttöjärjestelmäkehittäjän tunkeutuessa niiden reviirille. Viimeisimpänä Acerin johtaja Stan Shih on suositellut Microsoftia jättämään rautapuolen rauhaan.

Acerin perustaja Stan Shihn mielestä Microsoftin pyrkimys Surfacen takana on Windows 8:n promoaminen, mutta Shih kehoittaa samalla Microsoftia vetäytymään laitemyynnistä saatuaan tarvitsemansa huomion. Shihn mukaan Microsoftin ei pitäisi kilpailla yhteistyökumppaneidensa kanssa, mutta uskoo Microsoftin kuitenkin tekevän "itselleen parhaan ratkaisun".

Perinteisten kannettavien myynti on ollut viime aikoina hitaanlaista, ja siitä on syytetty muun muassa tablettien nousua. Shih myöntää, että iPad on vaikuttanut kannettavien myyntiin, mutta uskoo silti, että opiskelijoille perinteiset kannettavat näppäimistöllä on paras valinta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista