Square Enix julkisti uuden Final Fantasy VII PC-version

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (4)

Square Enix julkisti uuden Final Fantasy VII PC-version
Square Enixin ehkä tunnetuin peli lienee Final Fantasy -sarjan seitsemäs osa, joka julkaistiin alunperin vuonna 1997 Sony Playstationille, ja vuotta myöhemmin PC:lle. FFVII:n uusittua versiota ollaan odoteltu ja huhuiltu jo lähes vuosikymmenen ajan.

Square Enix on useaan otteeseen kommentoinut, ettei FFVII tule saamaan päivitystä ennen kuin Final Fantasy -sarjaan on julkaistu sitä laadukkaampi peli. Viime vuosien Final Fantasyt ovat olleet Square Enixin mukaan heikompia kuin edeltäjänsä, eivätkä kehittäjät halua palata vanhaan ennen kuin Final Fantasy -sarjaan on saatu parempaa jatkoa. Lisäksi FFVII:n uusintaversion kehityskuluja on kuvailtu massiivisiksi, jos peli tehtäisiin nykygrafiikoilla.

Kommenteista huolimatta Square Enix on julkistanut uuden FFVII PC-version. Kyseessä ei ole kuitenkaan pelin käännös täysin uuteen uskoon, vaan uusi PC-versio on lähinnä päivitys yhteensopivaksi uudemmalle raudalle, eikä peli tule vaatimaan koneelta paljoa. Sen sijaan tarjolla on laatuominaisuuksia, kuten saavutukset ja pilvitallennus. Lisäksi peliin on lisätty Character Booster, joka vaikuttaa käytännössä huijausnapilta, jolla saa kaikki HP, MP ja Gil -tasot täysiin.


FFVII PC remake tulee myyntiin Square Enixin Storen kautta "pian".

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

4 kommenttia

_kooma_
_kooma_
Ja tämä pelihän menee välittömästi hankintaan kunhan tulee saataville. Mielestäni edelleen ehkäpä paras Final Fantasy (ja samalla itselleni ensimmäinen) jota olen koskaan pelannut. Kyllähän noita uudempiakin on tullut pelailtua mutta jotenkin tämä on jäänyt mielekkäänä ajatuksiin. Tätä siis tuli PS1:llä läiskittyä oikein urakalla, ja välillä joutui kääntämään pleikkaria ylös-alaisin koska kone joko lämpesi tai ei kyennyt kunnolla lukemaan levyä.
Pitääkin kysellä josko siskon pojalla vielä olisi oma vanha pleikkari tallessa, niin pääsisi läiskimään muitakin klassikoita :)

Olisi magiaa josko Sega tai jokin muu lafka julkaisisi uudelleen myös Phantasy Star sarjan pelejä, eikä sekään huono juttu olisi ollut mikäli tuosta FF VII:sta oltaisiin tosiaan tehty modernisoitu versio paremmilla grafiikoilla, ja varsinkin kun tulee PC:lle niin oltaisiin hyvin voitu pistää hieman enemmänkin silmänkarkkia, ja tukea todella isoille resoille.

Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless

Agent_007
Agent_007
Täytyy kyllä sanoa, että on huonoin markkinointivideo pitkään aikaan.

90-luvun välivideoita, midi-musiikkia ja kliseinen mehustusääni. Pelin hyviä puolia (taistelu- ja materiajärjestelmät, Chocobot jne.) ei esitellä videolla lainkaan.
RekookeR
RekookeR
Olen tätä pelannut miljuunia kertoja siihen asti kun lähdetään kaupungista tai kylästä pois. Siihen peli aina kaatui...
Ehkä nyt viimein pääsen pelaamaan pidemmälle.

-Reko

Tuksu82
Tuksu82
No voi ***! Otsikon luettua luulin jo että se mitä salaa olen toivonut on toteutunu, mutta ei :( Kuitenkin varmaan tulee fiilisteltyä taas parisataa tuntia :)


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Miksi selain yrittää kameraa käyttää? 8 Ajuri- ja softaongelmat
Windows 10 - Keskustelu 1215 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 5 Windows -ongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1103 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 52 PC:n pelit
Biisiketju 4702 Vapaata keskustelua
Kovalevy koneeseen 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Latausjohto irti vai ei? 10 Kannettavat tietokoneet
Audacity, äänen parantaminen. 2 Ajuri- ja softaongelmat
Saako n. 700 eurolla kevyeen pelaamiseen soveltuvaa läppäriä? 7 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä