AfterDawn logo

Päivitä Windows XP, Vista tai 7 Windows 8 Pro -versioksi 39,99$ hintaan

Panu Roivas Panu Roivas
11 kommenttia

Microsoft ilmoitti jo aiemmin, että uusien koneiden ostajat voivat päivittää Windows 7 -käyttöjärjestelmän Windows 8 Pro -versioon 15 dollarin hintaan. Nyt myös nykyisille Windows XP, Vista ja 7 omistajille tarjotaan päivitysmahdollisuutta Windows 8 Pro -versioon 39,99 dollarin hintaan.

Windows 8 Pro -päivitys on tarjolla 131 maassa, ja käyttäjän halutessa siihen voi lisätä erillisen Windows Media Centerin ilmaiseksi. Päivitystarjous on voimassa tammikuun 2013 loppuun saakka. Niille, jotka ovat tekemässä puhtaan asennuksen ilman vanhaa käyttöjärjestelmää, tarjolla on erikseen Windows 8 ja Windows 8 Pro System Builder -versiot, joiden hintoja ei ole vielä ilmoitettu.

Windows 8 Pro -päivityksen saa ostettua Windows.comista, ja tarjolla on Windows Upgrade Assistant, minkä pitäisi tehdä käyttöjärjestelmäpäivityksestä helpon askel-askeleelta ohjein. Lisää tietoja asennuksesta voi lukea Windowsteamblogista.

11 KOMMENTTIA

DragoonJ1/11

Tullut varmaan niin paljon negatiivista palautetta Metrosta, että yrittävät epätoivoisesti saada käyttäjät siirtymään kasiin. Hinta ei kyllä ole paha etenkin jos tuon metron saisi vielä häivytettyä, niin voisin jopa harkita.

Homeworld1232/11

Voisihan se Matro olla jossain taustalla, jos tavallisen käyttöliittymän saisi oletukseksi.

G0lden_Kebab3/11

Niihän se oli, että sitä metroa ei edes pysty disabloimaankaan kokonaan, aina se jossain välissä ilmestyy "kummittelemaan".

Vaikuttaa kyllä aika erikoiselta kun tuollatavalla halvalla tyrkytetään...

Ei kyllä ole mitään perusteltuja syitä toimivaa w7 tuohon 8:saan vaihtaa vaikka saisikin 40eurolla, ehkä sitten joskus monen vuoden päästä. Kun en itse ainakaan millään keksi sille metrolle mitään järkevää käyttöä ja se disabloituna jollakin toisen osapuolen netistä ladatulla softalla vaikuttaa aina hasardilta kikkailulta ja sen koko windowsi 8 IDEAN rampauttamiselta..

All in one + tablet pc,t ovat sitten jo aivan toinen juttu

Pointti oli lähinnä se, että en näe itsellä ainakaan tässä kohtaa syitä päivittämiselle seiskasta pois.

Homeworld1234/11

Windows 7:n kohdalla varmaan kannattaa tehdä päätös kun näkee ensin miten Win 8:n toimii, mutta Vista- ja XP-koneet vaihtoon joka tapauksessa.

xbkrypt0n5/11

Muistin wirkistykseksi:
Windows 7 julkaisu kun lähestyi, niin uuden Windows Vista käyttöjärjestelmän ostajat saivat ilmaiseksi vastaavan version Windows 7 käyttöjärjestelmän. Lisäksi joidenkin uusien läppäreiden mukana tuli lappuja joissa neuvottiin kuinka Windows 7 -käyttöjärjestelmän sai postikulujen hinnalla tilattua julkaisupäiväksi.

vepanteri6/11

Miksi XP muka pitäisi päivittää joksikin muuksi? En minä ainakaan päivitä. :)
Rahanahneiden markkinamiesten ja -naisten vouhotuksia moiset päivityspuheet.

Boss937/11

~32€ päivitys, jos sattuu omistamaan aidon Win xp/Vista/7:n Aika hyvä tarjous, johon pitänee tarttua jos vain Suomeenkin tulee.

Agent_0078/11

Originally posted by Boss93:

~32€ päivitys, jos sattuu omistamaan aidon Win xp/Vista/7:n Aika hyvä tarjous, johon pitänee tarttua jos vain Suomeenkin tulee.


XP:n lisenssejä myydään muutamalla eurolla, joten halvalla saa itselleen Windows 8:n, jos tuon päivitysohjelman kautta ostaa.

Pienille yrityksille tuo tarjous vaikuttaa todella kovalta, kun en ainakaan itse löytänyt tuosta kohtaa, joka rajoittaisi tuon vain yksityiseen käyttöön.

sam499/11

Microsoftilla taitaa olla tosi hätä. Talossa näyttää olevan useita muitakin eloppeja kuin pois kiilattu Elop. Tietysti Widows 8 on vain hiukan paranneltu versio vanhemmista käyttöjärjestelmistä, lähinnä XP:stä. Sen ennakkoversioita jaettiin jo vuosi sitten. Siihen on varmaankin lisätty kaikenlaista uutta kiusaa käyttäjille erilaisten suojauten muodossa. Saattaa käydä niin, että kun 8:n asentaa, pitää kaikki sovellusohjelmatkin uusia. Kannattaa rakentaa virtuaalikone Xen:in tai VirtualBox:in varaan ja kokeilla siinä. Käytän itse XP:tä sen kun MS tavaraa ollenkaan. Esimerkiksi hyvä ääniohjelma Audacity ei toimi Windows 7:ssa.

xbkrypt0n10/11

Originally posted by sam49:

Esimerkiksi hyvä ääniohjelma Audacity ei toimi Windows 7:ssa.

Itselläni ainakin toimii Audacity sekä 32-bittisessä että 64-bittisessä winkkarissa.

sam4911/11

Originally posted by xbkrypt0n:

Originally posted by sam49:

Esimerkiksi hyvä ääniohjelma Audacity ei toimi Windows 7:ssa.

Itselläni ainakin toimii Audacity sekä 32-bittisessä että 64-bittisessä winkkarissa.

Kiitokset tiedosta. Audacity on yhdelle kaverille tärkeä ja se lakkasi toimimasta kun joku innokas tyyppi päivitti hänen pakettikoneensa ihan turhaan Windows 7:ään. Vika saattoi olla siinä, ettei pakettikoneeseen löytynyt kaikkia oikeita laiteajureita kun yritin korjata sitä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT