Microsoftin OEM-pomo lähti sapattivapaalle

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Microsoftin OEM-pomo lähti sapattivapaalle
Microsoftilla PC-valmistajien ja ohjelmistojätin välisistä suhteista vastannut Steven Guggenheimer on jättänyt tehtävänsä. Microsoftin mukaan Guggenheimerin lähtö on ollut tiedossa jo pitkään ja se haluttiin ajoittaa kolmannen kvartaalin alkuun.

OEM-pomo pitää sapattivapaan ennen kuin palaa töihin Microsoftille. Hänen uudesta vakanssista on käyty neuvotteluita, mutta mitään ei ole vielä päätetty. Guggenheimerin tilalle nousee OEM-myynnistä ja -markkinoinnista vastannut Nick Parker.

Varsin harmittomalta vaikuttava muutos johtoportaassa on sikäli kiinnostava, että Microsoft esitteli juuri omat tabletin. Tämän on kerrottu olleen myrkkyä joillekin PC-valmistajille. Microsoftin lisäksi Asus on esitellyt Windows RT -pohjaista tablettia. HP:n mukaan se ei aio esitellä omaa ARM-pohjaista laitetta uuden käyttöjärjestelmän julkaisun aikoihin. Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer ei ole halunnut kommentoida miten PC-valmistajat ovat suhtautuneet Microsoftin omaan tablettiin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista