HP ei aio julkaista Windows 8 RT -tabletteja

Kirjoittaja Panu Roivas,

HP ei aio julkaista Windows 8 RT -tabletteja
HP on vahvistanut, että se aikoo pysyä vain Intel-pohjaisten Windows 8 -tablettien parissa kun ne julkaistaan myöhemmin vuoden lopulla.

HP:n aikaisemmat ARM-tablet-seikkailut kariutuivat, ja kokemuksesta oppineena se aikoo myös jatkossa pysyä kaukana Windows RT -tableteista, ja keskittyy sen sijaan yrityspuolen tuotteisiin ja Intelin alustalla toimiviin Windows 8 Pro -tabletteihin.

"x86-sovellusten vahva ja asettunut ekosysteemi tarjoaa parhaimman käyttökokemuksen tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa"

HP:n asenne lienee jaettu myös muiden valmistajien kesken, mikä tekee Microsoftin Surface-tabletin julkaisusta entistä loogisemman, sillä Microsoftin yhteistyökumppanien Windows RT -aikeet ovat mitä ilmeisemmin jääneet paitsioon yritysten keskittyessä ennemmin tuttuihin ja turvallisiin Intelin ja AMD:n x86-alustoihin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista