AfterDawn logo

Microsoft kertoi PC-valmistajille etukäteen sen tablet-suunnitelmista

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
5 kommenttia

Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmerin mukaan yhtiö kertoi PC-valmistajille etukäteen, että ohjelmistoyhtiö aikoo julkaista tänään jotakin tablet-markkinoille. Microsoft Surfacen julkistuksen jälkeen on esitetty epäilyjä, joiden mukaan PC-valmistajat eivät olisi erityisen ilahtuneita ohjelmistojätin laajentumisesta niiden reviirille.

Ballmer kertoi asiasta All Things D:lle. Sivusto esitti jatkokysymyksenä, että millaisia kommentteja PC-valmistajilta on kuulunut julkistuksen takia. Ballmer ei suostunut kommentoimaan. Microsoftin näkemyksen mukaan Surface on tärkeä osa Windows 8:n tarinaa, mutta se ei ole ainoa. PC-valmistajat ovat siis edelleen tärkeitä kumppaneita yhtiölle.

Microsoft Surface (ARM-versio) tulee myyntiin Windows 8:n julkaisun aikoihin. Intel-versio tulee markkinoille 90 päivän kuluessa tästä.


Kysymyksiä, kokemuksia tai ideoita Windows 8:aan liittyen? Osallistu keskusteluun Windows 8 -keskustelualueillamme.

5 KOMMENTTIA

TemeTee1/5

Surface voisi ilman windowsia olla hyvinkin applen tuote ja tämä vielä edistää sitä

Quote:

Microsoft Surface (ARM-versio) tulee myyntiin Windows 8:n julkaisun aikoihin. Intel-versio tulee markkinoille 90 päivän kuluessa tästä.


Lumikki2/5

"PC-valmistajat eivät olisi erityisen ilahtuneita ohjelmistojätin laajentumisesta niiden reviirille."

Siis mitä? Kilpailu ei mielytä?

Kummallista että nykyään puolustetaan omia reviireitä millä keinolla hyvänsä. Sen sijaan että kilpailtaisiin vapailla markkinoilla. Vai onko tilanne nykyään niin että tuotteet ovat niin HUONOJA että ne eivät kestä todellista kilpailua.

johtaja593/5

Odotellaan että Apple hakee tälle myyntikieltoa.

syrtek664/5

Kertoiko Nokialle?

Sefriol5/5

@2 Ihan kuin sellaisia vapaita markkinoita olisi koskaan ollutkaan. Varsinkaan elektroniikkamarkkinoilla. Nykyään sattuu olemaan vaan laaja media, joka tuo asioita esille.
Ideavarkauksia, selkäänpuukotuksia yms. Jää kyllä saippuasarjat toiseksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT