Sonera ja DNA aloittivat Samsungin LTE-tabletin myynnin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Sonera ja DNA aloittivat Samsungin LTE-tabletin myynnin
Sonera ja DNA ovat aloittaneet Samsungin Galaxy Tab 8.9 -tabletin LTE-version myynnin Suomessa. Operaattoreiden mukaan kyse on ensimmäisestä Suomessa myyntiin tulleesta LTE-tabletissa.

LTE-yhteyden etuna on alhaiset viiveet ja nopeat tiedonsiirtonopeudet (norm. 20-80 Mb/s). Huonona puolena on verkon suppeus Suomessa. Galaxy Tab tukee kuitenkin myös Dual Carrier -tekniikkaa, minkä peittoalue edellistä kattavampi (vaikkei teoreettinen nopeus ylläkään yhtä korkealle, 42 Mb/s). Soneran 4G-verkon peittoalueen kartta löytyy täältä. DNA:n vastaava kartta löytyy täältä.

Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE:n hinta on Soneralla ja DNA:lla 24 kuukauden kytkyllä 21 €/kk. Elisan valikoimista taulutietokonetta ei löydy. Hardware.fi kysyi Elisalta onko laite tulossa myös heille, mutta asiaa ei haluttu kommentoida.

2 kommenttia

_Johny_
Ihme että ei ole soneralla kalliimpaa hintaa niin kuin yleensä on.


Anonymous User
erikoista ettei tästä Lte-laitteesta. löydy suomalaisten käyttäjien kokemuksia tai arvioita. Toimiiko LTE edes?

Kommentoi uutista