VIAn edullinen Android-tietokone myytiin loppuun parissa tunnissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

VIAn edullinen Android-tietokone myytiin loppuun parissa tunnissa
VIA Technologies esitteli toukokuun lopulla uutta vain 49 dollaria maksavaa APC-tietokonetta. Kysyntää laitteelle näyttäisi löytyvän, sillä ennakkotilaajat täyttivät tilauskirjat muutamassa tunnissa. APC:n toimitukset alkavat heinäkuun alussa.

APC on käytännössä valmis PC-runko (mahtuu neo-ITX-koteloon), joka ei vaadi toimiakseen mitään muuta kuin näytön, näppäimistön, hiiren ja massamuistin tiedon tallentamista varten (microSD-kortti tai USB-kiintolevy). Virtalähde toimitetaan koneen mukana, mutta kotelo pitää hankkia erikseen. APC on suunniteltu Androidille, mutta jokainen kiinnostunut voi itse virittää mieluisimman käyttöjärjestelmän toimimaan laitteessa.

Lisätietoja löytyy APC:n FAQ:sta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

mcmopo
On se helkkarin mukavaa kun kysyntää on näin paljon mutta missää ei ole tarjontaa. Joka kerat kun yrittää tuon tapaista tilata niin on helkkarinmainen jono edessä.

Kommentoi uutista