VIAn edullinen Android-tietokone myytiin loppuun parissa tunnissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

VIAn edullinen Android-tietokone myytiin loppuun parissa tunnissa
VIA Technologies esitteli toukokuun lopulla uutta vain 49 dollaria maksavaa APC-tietokonetta. Kysyntää laitteelle näyttäisi löytyvän, sillä ennakkotilaajat täyttivät tilauskirjat muutamassa tunnissa. APC:n toimitukset alkavat heinäkuun alussa.

APC on käytännössä valmis PC-runko (mahtuu neo-ITX-koteloon), joka ei vaadi toimiakseen mitään muuta kuin näytön, näppäimistön, hiiren ja massamuistin tiedon tallentamista varten (microSD-kortti tai USB-kiintolevy). Virtalähde toimitetaan koneen mukana, mutta kotelo pitää hankkia erikseen. APC on suunniteltu Androidille, mutta jokainen kiinnostunut voi itse virittää mieluisimman käyttöjärjestelmän toimimaan laitteessa.

Lisätietoja löytyy APC:n FAQ:sta.

1 kommentti

mcmopo
On se helkkarin mukavaa kun kysyntää on näin paljon mutta missää ei ole tarjontaa. Joka kerat kun yrittää tuon tapaista tilata niin on helkkarinmainen jono edessä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille