Apple esittelee syksyllä pienemmän Retina-MacBookin?

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Apple esittelee syksyllä pienemmän Retina-MacBookin?
Applen tämän vuoden WWDC-tapahtuman puhutuin rautajulkaisu oli kiistämättä Retina-näytöllä varustettu uuden sukupolven MacBook Pro. Se näyttää kiinnostaneen kuluttajia, sillä pian julkaisun jälkeen kannettavan ensimmäinen erä myytiin loppuun Applen verkkokaupasta.

KGI:n analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi AppleInsiderille, että Apple esittelee vielä ensi syksynä toisen Retina-näytöllä varustetun kannettavan. Kesällä esitelty malli oli 15-tuumainen ja syksyllä julkaistava malli on 13-tuumainen. Kuon arvion paikkansa pitävyyden puolesta puhuu hänen aiemmat ennusteet. Hän oli oikeassa ennusteessaan, että Apple julkaisee WWDC:ssä Retina-näytöllä varustetun MacBook Pron uusien alempiresoluutioisten kannettavien rinnalle.

Todennäköinen syy sille, että 13-tuumaisen Retina-näytöllisen MacBook Pron julkaisu menee syksyyn, on näyttöjen tuotannon heikko saanto. Näytön resoluutio 13-tuumaisessa mallissa on Kuon mukaan 2560x1600 pikseliä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

hannibal_pjv
hannibal_pjv
Wuhuu... jopa tämä on enenmmän kuin 30 tuumaiseen saa laitettua tänä päivänä... Tuokaa niitä ison reson työpöytänäyttöjäkin lisää markkinoille vai pitääkö tässäkin odotella että Applen seuraava cinema display korjaa tilanteen?
Tummoinen 13 tuumainen matkamalli vaikuttaa oikeinkin kiinnostavalta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Uuden koneen vaikeuksia 33 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Biisiketju 4606 Vapaata keskustelua
Google kuvat ja drive siirto toiselle tilille 3 Android -keskustelu
Perseilyketju. 2160 Vapaata keskustelua
VHS kasettien digitointi 3 Digivideo-ongelmat ja -keskustelu
Win 7 läppärille näytöntallentaja Zoom-tallennuksia varten 2 Windows -ongelmat
Foorumi tökkii rajusti! 686 Palautetta ylläpidolle
Näyttöteline kolmelle 27" näytölle 1 Tietokoneen näytöt
Windows 10 - Keskustelu 1185 Windows -ongelmat
Kirjainten heittomerkit 2 Android -keskustelu
Näytä lisää viestejä