Western Digital aloittaa reitittimien myynnin

Kirjoittaja Panu Roivas,

Western Digital aloittaa reitittimien myynnin
Toinen jäljellä olevista kiintolevyjättiläisistä, Western Digital, on kertonut tänään aloittavansa reitittimien valmistuksen. Kalleimmissa malleissa tulee luonnollisesti mukana sisäänrakennettu kiintolevy.

Western Digital on jo ennestään valmistanut laitteita median streamaukseen digiboksin ja television välillä, mutta uutena aluevaltauksena WD on julkistanut ensimmäiset reititintuotteensa, mukaan lukien neljä kaksikaistaista reititintä ja yksi Ethernet-kytkin.

WD:n reitittimissä käytetään yrityksen omaa FasTrack-teknologiaa priorisoimaan paljon kaistaa vaativia sovelluksia kuten elokuvien streamaus tai online-pelit. Huippumallina toimii MyNet N900 Central, jossa on myös verkon yli toimiva 1 tai 2 teratavun kiintolevy. Kiintolevyyn saa yhteyden WD 2 Go -verkkosivun kautta, ja tarjolla on myös iOS ja Android -sovellukset (Windows Phone -sovellus julkaistaan myöhemmin). Nimensä mukaisesti N900 tarjoaa parhaimmillaan 900 Mbps nopeuden verkon yli.
Tarjolla on myös karsitumpia malleja, joista N900 jättää pois kiintolevyn, ja N750 ja N600 tiputtavat nimiensä mukaisesti maksiminopeuksia 750 Mbps ja 650 Mbps tasolle. Western Digital tuo markkinoille myös Ethernet-kytkimen kahdeksalla gigabitin liitännällä.

Lukuun ottamatta tallennustilalla varustettua N900 Centralia, kaikki tuotteet ovat jo myynnissä. Hintaa kytkimellä on $70, halvimmalla N600-reitittimellä $80 ja N900:lla 180$. N900 Central tulee myyntiin seuraavalla neljänneksellä, ja sen hinta nousee vähintään 300 dollariin tallennustilan määrästä riippuen.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
PlayStation 5 -saatavuus 14 Playstation (PS4 ja PS5)
Glorious näppäimistöt 1 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Myydään Asus GEFORCE GTX1050TI 4GB näytönohjain 2 Myydään
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 50 Vapaata keskustelua
HP Laserjet M110w 3 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Hyvät tarjoukset-ketju 1188 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
AfterDawnin sivusto uudistui, v5 tuli käyttöön kesäkuussa 2022 2 Keskustelualueiden tiedotukset ja uutiset
videot ja areena & yle 5 Videon toisto
Pelejä ilmaiseksi 124 PC:n pelit
Halutan lainata toimivaa Babylon 5 DVD-boksia 1 Muuta keskustelua kotiteatterista
Näytä lisää viestejä