Uusi artikkeli: Testissä viisi koteloa pelaajille 80 ja 120 dollarin väliltä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Testissä viisi koteloa pelaajille 80 ja 120 dollarin väliltä
Tom's Hardware testasi tähän artikkeliin viisi pelaajille suunnattua koteloa, joiden hinta sijoittuu 80 ja 120 dollarin välimaastoon. Koteloilta vaadittiin muutamia ominaisuuksia, mikä karsi testiryhmää huomattavasti pienemmäksi.

Sopivan hinnan lisäksi koteloiden piti täyttää tietyt vaatimukset: niihin pitää mahtua täysikokoinen ATX-emolevy ja niistä on löydyttävä sisäinen liitäntä etupaneeliin tulevalle USB 3.0 -liittimelle. Vaatimus USB-liittimesta tiputti joukosta ison kasan valmistajia, mutta saimme silti kasaan yhteensä 15 koteloa, joista ensimmäisessä osassa käsitellään viisi kappaletta.

Mukaan mahtuivat Corsair 300R, In Win Mana 136, MSI Stealth, NZXT Phantom 410 ja Xigmatek Midgard II.

Tästä itse artikkeliin: Testissä viisi koteloa pelaajille 80 ja 120 dollarin väliltä


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista