Samsung vaihtaa toimitusjohtajaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Samsung vaihtaa toimitusjohtajaa
Samsung Electronicsia vuodesta 2009 lähtien luotsannut Choi Gee-sung jättäytyy yhtiön hallituksen varapuheenjohtajaksi. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi nousee aiemmin sirujen ja LCD-näyttöjen valmistusta luotsannut Kwon Oh-hyun.

Samalla yhtiö muutti johtamiskäytäntöjä niin, etteivät televisiotoiminnasta vastaava Yoon Boo-keun ja tietoliikenneyksikön johtaja Shin Jong-kyun enää raportoi Samsung Electronicsin toimitusjohtajalle.

Toimenpiteellä halutaan rahoitella kriitikkoja, joiden mukaan yhtiön kuluttajaelektroniikkaa valmistavat yksiköt hyötyvät epäreilulla tavalla yhtiön komponenttiyksiköiden antamista tiedoista. Samsungin mukaan muutoksella on hyvin vähän vaikutusta yhtiön operatiiviseen toimintaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

johtaja59
Quote:
rahoitella

Kommentoi uutista