Nvidia lupaa 10 tunnin akkukestoa Windows-tableteille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Nvidia lupaa 10 tunnin akkukestoa Windows-tableteille
Nvidian mukaan tulevat ARM-pohjaiset Windows RT -tabletit tulevat muuttamaan ihmisten käsityksen PC-laitteista kokonaan. Yhtiön mukaan tulevissa tableteissa ei tulla ikinä näkemään tuuletusaukkoja kyljissä tai hurisevia tuulettimia sisällä.

Nvidia näkemyksen mukaan ARM-prosessorit kuten yhtiön oma Tegra 3 tulevat mullistamaan PC:n käytön. Nvidian Rene Haas lupasi Tegra 3 - piirillä varustetuille Windows RT-tableteille yli kymmenen tunnin akkukeston. "Kahvilan suosituin paikka ei ole enää ainoan sähköpistokkeen vieressä", Haas kommentoi Computex-messuilla pitämässään esityksessä.

Jos tehokkaat ARM-prosessorit tulevat mullistamaan PC-koneet, Nvidian mukaan sen tekevät myös uudenlaiset pelkästään kosketukseen perustuvat käyttöliittymät kuten Windows 8:n myötä saapuva Metro. "Ihmiset unohtavat, että DOS-ikkunaa oli ikinä edes olemassa tai jopa sen, että nykyisiä työpöytiä oli joskus olemassa", Haas ennustaa rohkeasti.


Tähän mennessä Tegra 3:n perustuvia Windows RT -laitteita on nähty esimerkisi Asukselta, jonka Tablet 600 muuttuu tabletista läppäriksi samaan tapaan kuin yhtiön Android-pohjainen Transformer Prime.


Asus Tablet 600

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

johku12
johku12
Aika kauan saa mennä ennen kuin työpöydät unohdetaan. Pelaajien keskuudessa pöytäkone tehokkaalla raudalla on varmasti pitkään suosittu.
Anestic
Anestic
Varmaan tarkoitti peruskäyttäjiä. Ei tollanen liittymä voi oikein toimia kovassa työkäytössäkään, mutta nettipäätteenä/casualviihdelaitteena kyllä. Ja tätähän suurin osa pc-käytöstä kuitenkin on. Idea siitä, että se työpöytä on esiinvedettävissä on tosin hyvä. Odotan innolla AIO-koneita wacom-tuella ja kunnon myllyllä...

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Bluejack
Bluejack
Näyttää hienolta kuvassa, mutta miksi nämä kaksi asiaa on nyt pakko yrittää väenväkisin tunkea samaan pakettiin? Nämä haluaa ihan selkeästi olla erillään toisistaan ainakin toistaiseksi.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6. kesäkuuta, 2012 @ 23:13

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä