E3-messujen parhaat trailerit - osa 3

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

E3-messujen parhaat trailerit - osa 3
Jos et ole vielä katsastanut eilen julkaistuja traileripaketteja, joissa esitellään muun muassa Watch Dogs, Tomb Raider, Beyond: Two Souls sekä The Last of Us, kannattaa tarkistaa osat yksi ja kaksi ennen seuraavaan pakettiin syventymistä.

E3-traileripaketin kolmannessa osassa jatketaan messujen mielenkiintoisimpien julkistusten parissa. Lisäksi kannattaa tarkistaa tulevien pelien varsinaista pelitoimintaa esittelevät pätkät, joista mielenkiintoisimmat on koottu tähän: Tomb Raider, Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist, Medal of Honor Warfighter, Need for Speed Most Wanted, Crysis 3, Resident Evil 6 ja Shootmania Storm.

DishonoredSoul Sacrifice


Transformers: Fall of CybertronPlanetSide 2Tekken Tag Tournament 2InversionDUST 514 Beta gameplayJos et vieläkään ole nähnyt tarpeeksi trailereita, katselua voi jatkaa esimerkiksi seuraavilla pätkillä: Marvel Avengers Battle for Earth, The Elder Scrolls Online teaser trailer, The Elder Scrolls V Skyrim: Dawnguard, Guardians of Middle-earth ja Xbox Smartglass.

1 kommentti

OneMember
Samperi kun on monta kaunista...Suomeksi: Foorumin säännöt | Foorumin käyttöopas |
In English: Forum rules | Remember to behave |

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille