E3-messujen parhaat trailerit - osa 2

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

E3-messujen parhaat trailerit - osa 2
Eilen vauhtiin pääseet E3-messut ovat saaneet Youtuben tulvimaan uusista pelitrailereista. Vaikka mukana ei ollut kovin paljon täysin uusia julkistuksia, trailereissa riittää silti katsottavaa. Alla on toinen osa kokoelmastamme, johon on kerätty kiinnostavimmat uudet trailerit eilisen lehdistötilaisuuksista. Ensimmäisen osan voi tarkistaa täältä.

Yksi eilen julkaistuista peleistä on Assassin Creed III, joka on historiallisen toimintaseikkailusarjan viides osa. Tällä kertaa pelaaja kuljetetaan keskelle Amerikan sisällissotaa. Peli tulee tarjolle lähes kaikille mahdollisille alustoille eli PC:lle, Xbox 360:lle, PlayStationille sekä Wii U:lle tämän vuoden lokakuun loppupuolella.

E3-messuilla saatiin esimakua Nintendon tulevan Wii U -konsolin pelijulkistuksista. Ubisoft on julkaisemassa Wii U:lle zombie-aiheisen pelin, joka poikkeaa virkistävästi Nintendo Wii:n aiemmasta söpöstelystä. Vaikka ZombiU-trailerissa ei näytetä varsinaista peliä, tunnelma näyttää erittäin hyvältä ja zombeisalta ja sopii toivoa, että myös lopputuote lunastaa trailerin lupaukset. ZombiU julkaistaan vain Wii U -konsolille.


Assassin's Creed III

ZombiUMedal of Honor WarfighterNeed For Speed Most WantedForza HorizonHitman AbsolutionBeyond: Two Souls

FIFA 13South Park: The Stick of TruthBattlefield Premium
Fable: The JourneyThe Last of UsLisäksi kannatta katsoa seuraavat trailerit: Lost Planet 3, Madden NFL 13, PlayStation All-Stars Battle Royale, Star Wars: The Old Republic Expansion, Matter, Ascend: New Gods, LocoCycle ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä Devil May Cry.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

Pihlis12
The last of us vaikuttaa todella hyvältä.
KalikoJak
Originally posted by Pihlis12:
The last of us vaikuttaa todella hyvältä.
joo yllätti oikein miten sujuvasti kaikki kulki eikä mikään vaikuttanut "tönköltä". :P Paha sanoa sitten mikä on todellisuus ja kuinka paljon eri asioita tuossa voi oikeasti tehdä vai onko kaikki kohtaukset aina käsikirjoitettu menemään juuri samalla lailla, että käyt aina samat kamppailut joka tyypin kanssa.

Mutta todellakin odotan miltä peli lopulta näyttää. :)

AC3:kin vaikutti ihan ok:lta.

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

OneMember
Beyond: Two Souls ja The Last of Us iski silmään mukavan oloisina.
Pitää laittaa korvan taakse.Suomeksi: Foorumin säännöt | Foorumin käyttöopas |
In English: Forum rules | Remember to behave |

Kommentoi uutista