E3-messujen parhaat trailerit - osa 1

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

E3-messujen parhaat trailerit - osa 1
Pelialan suurin vuotuinen tapahtuma E3 potkaistiin käyntiin eilen ja heti ensimmäisenä päivän lehdistötilaisuusputkessa nähtiin suuri joukko uusia pelijulkistuksia. Huhuissa liikkuneita uusia laitejulkistuksia odottaneet joutuivat pettymään, sillä aiempien lupaustensa mukaisesti Microsoft ja Sony pitäytyivät sisällöissä, eikä uusista konsolisukupolvista saatu vihjeitä.

Silti Microsoftin, Sony, EA:n ja Ubisoftin lehdistötilaisuudet tarjosivat kosolti silmänruokaa uusien trailereiden muodossa. Ne antavat kattavan kuvan siitä, mitä pelirintamalla on odotettavissa tulevaisuudessa.

Yksi mielenkiintoisimmista julkaisuista on Ubisoftin Watch Dogs, joka on laajaan avoimeen maailmaan sijoittuva seikkailupeli. Pelaajalle annetaan käyttöön futuristisia työkaluja, joiden avulla voi esimerkiksi hakkeroida liikennevaloja, valvontakameroita, kaapata puhelinkeskusteluja ja estää viestiliikennetä. Watch Dogs saapuu PC:lle, Xbox 360:lle sekä PlayStationille, mutta tarkempi julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Toinen mielenkiintoisen näköinen uutuus on Star Wars the 1313th, joka on pelaajan näkökulmasta kuvattu toimintaseikkailu. Pelaaja hyppää palkkionmetsästäjän saappaisiin syvällä Coruscants-planeetan uumenissa ja käytössä on laaja arsenaali erilaista aseistusta.

Tässä E3:n parhaat trailerit, osa yksi. Lisää trailereita toisessa osassa.

Watch Dogs
Tomb Raider


Halo 4
Gears of War: Judgment


Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist


Resident Evil 6


Dead Space 3


Far Cry 3


Crysis 3


SimCity


Kannattaa tarkistaa myös näiden pelien trailerit: SimCity Social, The Amazing Spider-Man, When Vikings Attack!, LittleBigPlanet Vita, Assassin's Creed Liberation (Vita), LittleBigPlanet Karting, Wonderbook, Zen Pinball 2 sekä viimeisenä Lego Batman 2.

1 kommentti

OneMember
Watch Dogs, Far Cry 3 ja Crysis 3 pitää laittaa tarkkailun alle. Näittää ihan hyvältä.Suomeksi: Foorumin säännöt | Foorumin käyttöopas |
In English: Forum rules | Remember to behave |

Kommentoi uutista